VANNA I ŽUJA U SURADNJI

Pjesma „Junaci“: Vanna i Žuja u suradnji s hrvatskom publikom predstavili himnu svim znanim i neznanim junacima

Stihovi zahvale u čast svim poznatim i nepoznatim herojimakoji su pristizali na online natječaj Ožujskog piva „Opjevani junaci“ pretočeni su u pjesmu „Junaci“ koju izvodi glazbena diva Vanna. Pjesma je svojevrsna odasvim junacima za koje često nemamo prilike čuti u ovim posebno teškim i izazovnim vremenima.

 

Stihove publike uglazbio je Ante Pecotić, dok iza aranžmana i produkcije stoji Bojan Šalamon – Shalla iz Rubikon Sound Factoryja. Kako bi „Junaci“ dobili i glazbeni spot zaslužan je redatelj Nevio Smajić koji je uz kadrove sa samog studijskog snimanja pjesme uvrstio i kadrove iz Žujine kampanje „Dobri ljudi“.

 

„Svaka vrsta zahvale koja je podsjetnik da i u teškim vremenima ima puno ljudi koji su spremni pomoći jedni drugima bez želje za samopromocijom i eksponiranjem je pohvalna i drago mi je da sam dio ove priče koja slavi sve poznate i nepoznate junake“, izjavila je Vanna.

 

„Nevjerojatno je kakve smo predivne stihove i riječi prikupili tijekom aktivacije. Na takve reakcije ne možeš ostati ravnodušan, pa nam je izbor bio jako težak. U svakom slučaju, hvala autorima pjesme i našim partnerima na ovom projektu. Posebno hvala svima koji slobodno vrijeme stavljaju u službu onih kojima je pomoć najpotrebnija. Naša kampanja „Dobri ljudi“ je inspirirana upravo vama“, istaknula je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare.

 

Ovim je projektom Žujina društveno odgovorna kampanja „Dobri ljudi“ dobila najljepši mogući nastavak, a kako zvuče i izgledaju opjevani junaci u Vanninoj izvedbi provjerite na  Žujinoj Facebook stranici ili Žujinom YouTube kanalu.

 

I dalje je moguće sudjelovati u kampanji „Dobri ljudi“ – putem donacije financijskih sredstava ili prijavom za volontiranje u jednoj od organizacija partnera ovog projekta. Donirati se može i putem KEKS Pay aplikacije. Više informacija dostupno je na web stranici dobriljudi.ozujsko.com.