JRE I MASTERCARD PREMIUM upoznaj chefa i njegov pogled na gastronomiju

Kao što je poznato, JRE je udruga mladih ugostitelja i kuhara koji svoj talent i strast prema hrani žele podijeliti s ljudima koji direle njihove poglede na gastronomiju. Upravo stoga osmišljen je program Meet the Chef koji su kreirali  JRE Croatia i Mastercard i to za vlasnike Premium kartica. Svi koji se odluče putem te kartice na dolazak u JRE restorane imat će tu čast da ih za vrijeme večere posjete sami chefovi restorana. Oni će se predstaviti, porazgovarati ili poslužiti desert kako bi gosti dobili još bolji uvid u gastronomsku misiju koji si je pojedini restoran odredio.

U akciji sudjeluju svi hrvatski JRE restorani: LD Restaurant, Mediterranean & fish restaurant Badi, Pergola, Plavi podrum, Zigante, Fish restaurant Marina, Restaurant San Rocco, Fine dining Monte, Villa Ariston, Fine dining and boutique hotel s vinarijom Boškinac, Foša, Konoba Boba, Dubravkin put, Draga di Lovrana, te  Pelegrini.

I na kraju – dar. S obzirom da je jedan od ponajboljih hrvatskih proizvođača maslinovih ulja, vodnjanski Chiavalon partner JRE, gosti će kući otići s njihovom bočicom ekstradjevičanskog maslinovog ulja.