LA BELLE VIE – gastronomsko iskustvo kojem ćete se uvijek vraćati

Smješten u debeloj hladovini borova s pogledom na Zlarin i Prvić, tik uz šetnicu i plažu, ‘La belle Vie’ slavi hranu na najbolji mogući način, pružajući svakom gostu gastronomsko iskustvo zbog kojeg će se uvijek iznova vraćati mediteranskoj kuhinji prezentiranoj na način o kakvom dosad nisu ni razmišljali.

 

 ‘La belle Vie’ nudi gostu novu dimenziju jela na način da spaja tradiciju s modernim tehnikama u kulinarstvu. Za drugu godinu rada osmislio sam kompletno novi jelovnik s lokalnim, tradicijskim namirnicama prezentiranim na drugačiji način – objašnjava chef Sučić.

Gosti ‘La belle Vie’ restorana od ove godine, osim u novoj ponudi jela za ručak i večeru, mogu uživati i u light ručku. Riječ je o posebno kreiranom meniju u kojem je chef Sučić tunu, burgere, rimske njoke s kozicama i tartufima ili pak tagliatu, također osmislio na moderan način.

S druge strane, večera u opuštajućem ambijentu uz more započinje kuverom kojeg chef Sučić osmišljava na dnevnoj bazi sa svojim timom u kuhinji, a jelovnik otkriva i reprezentativnu vinsku kartu s renomiranim etiketama iz cijele Hrvatske. Sve su namirnice, napominje chef restorana, isključivo domaće i svježe, nabavljene od lokalnih proizvođača i OPG-a koji na taj način daju poseban pečat u kreaciji jela.

Mi smo se prepustili spretnim rukama chefa Sučića i nismo pogriješili. Vodice su postale destinacija za savršene gurmanske užitke.