ODMOR IZ SNOVA – Sicilija i Azurna obala

Španjolska Volotea jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te održava čak 21 poveznicu sa Splitom, Dubrovnikom, Rijekom i Pulom.

Upravo Split ima neke od najatraktivnijih Voloteinih poveznica, među kojima su i one sa Sicilijom i Azurnom obalom, odnosno Palermom i Nicom. Cijene su trenutačno izvrsne te se karte mogu kupiti već od 19,00 eura po smjeru, odnosno od 38,00 eura za povratne karte!

U sljedećim tablicama donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata za poveznice Split – Palermo i Split – Nica. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Sve detalje vašeg putovanja doznajte na linku:

https://www.putovnica.net/plus/jeftina-putovanja/sjajne-cijene-povratne-karte-iz-rh-za-siciliju-i-azurnu-obalu-vec-od-38-eura