Nikad bolji razlog za odlazak na plac – OMO, Testament, Latus…VINSKA FACA NAKON PLACA

Jeste li čuli za dogadjanje “Vinska faca poslje placa”??
To je druženje s vinskim i drugim facama. Nakon što obavite plac u subotu 04.02.u 12 h dođete na druženje u Witrinu koja se nalazi tik do Dolca gdje vas čekamo s dobrim etiketama, prigodnim zalogajima i puno dobre vibre.
Slobodno pitajte one koji su već bili..
Ovaj puta nam u goste stižu dvije vinarije čija vina su zasigurno obilježila zadnje desetljeće a s njima otvaramo našu predproljetnu shemu.
1. Boutique vinarija Milan Budinski
Njegova vina iz dosadašnje proizvodnje smatramo vrlo iskrenima jer iz godine u godinu nam daju jednu lijepu konstantu u kvaliteti a ovaj vinski mag nas je nedavno iznenadio sa nekoliko novih odličnih etiketa njegovog novog brenda OMO..
2. Vinarija Testament
Ova odlična vinarija predstavit će nam svoje tri etikete kroz koje će nam pokazati taj moćni teroir koji se itekako osjeti u njihovim vinima a ona nam godinama već pričaju doista iskrenu priču.
Kako Budinski i Sladić dugo nisu bili prisutni među zagrebačkom publikom osobno, mi smo odlučili popraviti situaciju i ispričati što se novoga u međuvremenu rodilo u njihovim podrumima.
Ali to nije sve.. 👈
Molimo vas da obratite pažnju i na naše posebne goste koji nisu direktno iz vinskog svijeta, ali vino i gastronomija čine važan dio njihovog svijeta. S nama je jedna od važnijih karika kad je gastronomija u pitanju a to je mljekara Latus iz srca istre koja će kroz svoje sireve pokazati zašto je istarski teroir toliko važan ne samo za proizvodnju vina nego i u kompletnoj gastronomiji.
Neizmjerno se veselimo našim gostima ali i svim vinoljupcima koji će nam se pridružiti na ovoj jutarnjoj vinskoj „KAVI“. I ne zaboravite, idealno vrijeme za kušanje vina je subota u 12h.
Ako netko misli suprotno nek slobodno dokaže. 😊
Cijena degustacije iznosi 12 € po osobi i uključuje degustaciju vina uz prigodne zalogaje.
Ljubazno molimo rezervacije na tel. broj 0989554918.