Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar i otok Hvar kao najatraktivnija kulisa za snimanje

Valamarov marketing tim razvio je ideju o foto i video produkciji za [PLACES] by Valamar tokom samog procesa stvaranja brenda. [PLACES] brend se obraća specifičnoj publici pa stoga zahtjeva i takav vizualni izričaj gdje je naglasak na opuštenoj kulturi uživanja u destinaciji.

Hotel u tom slučaju nije u fokusu, već je naglasak na modernoj lifestyle kulturi u radoznalom odnosu s destinacijom gdje su ugođaj, ambijent i ljudi u središtu događanja. Zadatak ovog snimanja bio je dočarati suštinu novog [PLACES] by Valamar brenda kroz mood i image fotografije čiji su protagonisti bili modeli – ujedno i ciljana skupina hotela s kojima se budući gosti mogu poistovjetiti.

„Image fotografija prikazuje određenu priču s dubljim značenjem uz intrigantne postavke, a za snimanje mood fotografija potrebno je uhvatiti osobnost koja poziva promatrača da sudjeluje u priči. Ovaj nam je projekt omogućio da svima prenesemo svu ljepotu i posebnost destinacije, kao i Hvar [PLACES] hotela. Kompletan tim hotela imao je ključnu ulogu u uspješnoj realizaciji snimanja, a posebno želim istaknuti našeg kolegu Ezia Coglievinu koji je na set unio beskrajnu energiju i pomogao u prenošenju priče o fantastičnoj hrani i razigranim koktelima koje hotel nudi. Organizacija je bila zahtjevna, ali dani snimanja prolazili su brzo u spontanoj i veseloj atmosferi koja je svake večeri završavala uz druženje i ples kod [PLACESPOOL],“ izjavila je Laura Lasić, specijalist marketinga i producentica snimanja.

Modeli, odnosno glavni akteri snimanja su zajedno s Valamarovim timom istražili skrovite uvale, vozili se na brodu na kojem je sniman film Mamma Mia!, otkrivali maslinike i suhozide Hvara, kao i mala mjestašca poput Pitve i Selca. Jedna zanimljivost je da je vodeći muški model, Aaron Nielsen sin poznate glumice Brigitte Nielsen. On je kao i ostali modeli kojima je snimanje ujedno bio i prvi posjet Hvaru, bio oduševljen cjelokupnom ponudom, te je svoje doživljaje podijelio i na društvenim mrežama.

Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar garantira vrhunsku zabavu i opuštajuće ljeto za moderne putnike, kao i istinski doživljaj destinacije. Gosti hotela mogu uživati u potpunoj slobodi izbora, svakodnevnim sportskim i zabavnim događanjima uz fantastičan bazenski kompleks koja mogu pratiti putem aplikacije i drugim digitalnim uslugama koje obogaćuju iskustvo ljetovanja.