Michelle Obama u novom dječem kuharskom showu na Netflix-u

Užurbani  način život s vremenom je donio i nezdrave navike, kako kod odraslih tako i kod djece.

U današnje vrijeme  sve se glasnije priča o prehrambenim navikama djece, posebice o podrijetlu namirnica koje konzumiraju. Čini se kako je educiranje i podizanje svijesti o ovoj problematici postala misija ne samo poznatih chefova, koji nam već godinama skreću pozornost na ovu problematiku, već i  velikog broja poznatih osoba.

Michelle Obama glumi u novom dječjem kuharskom showu koji dolazi na Netflix

Za vrijeme dok je bila prva dama  Michelle Obama neumorno se zalagala za zdravu prehranu. Njezino “Krenimo!, kampanja usmjerena na dječju pretilost,  svojevremeno je posadila povrtnjak u Bijeloj kući i objavila je knjigu American Grown. Sada tu strast za promicanjem dobre hrane donosi u seriju Netflix.

Debitirajući 16. ožujka, Waffles + Mochi predstavit će Obamu uz glumačku lutku u stilu ulice Sezam u deset 20-minutnih epizoda. Kroz emisije  pridružiti će im se i drugi ljudski gosti, uključujući poznate kuhare, kućne kuhare, djecu i poznate osobe

“Waffles + Mochi uzbudljiva je pozivnica da se djeca i odrasli zajedno kuhaju u kuhinji i povezuju s kulturama širom svijeta.”

Uzbuđena sam što će se obitelji i djeca svugdje pridružiti našim avanturama dok otkrivamo, kuhamo i jedemo ukusnu hranu iz cijelog svijeta, izjavila je Obama.