TINJA YOU TUBE CHANEL by Emil Perdec

Kada bi nas netko pitao kako želi naučiti nešto više o vinima u Hrvatskoj, ime Emil Perdec bilo bi sigurno na vrhu popisa za preporuke. Emil je definitivno tip sommeliera koji  vašu  trenutnu zainteresiranost za vino u kratkom vrijeme pretvara u pravu ljubav. Njegova neiscrpna energija i zanesenost, kada je u pitanju prenošenje znanja, osvaja u samim počecima. Emil je, sa sigurnošću tvrdimo,  učitelj kakvog biste željeli imati.

Dugogodišnji član sommelier kluba, voditelj edukacija, jedini predstavnik Hrvatske na Europskom sommelierskom natjecanju 2004 i 2006 godine, ovih je dana predstavio svoj najnoviji projekt.

TINJA YOU TUBE CHANNEL by Emil Perdec, powered by Boje Zemlje.

Radi se o video pričama u kojima ćete moći upoznati razne vinare, ali i vinske regije. Svi sadržaji biti će objavljeni na Emilovom Youtube kanalu, ali i u sklopu emisije Boje zemlje koja na jesen kreće s trećom sezonom.

Cilj nam je promovirati dobra vina i upoznati gledatelje s njima. Krećemo od doma, gdje nam ne nedostaje vrhunskih vina i vrhunskih vinara. Trudit ćemo se upoznati vas s vinarima koji nisu široko poznati, ali zaslužuju svojih pet minuta, predstavio nam je Emil u kratkim crticama projekt.

Priliku degustacije predstavljenih vinarija imati ćete prilike u Lanterna Pješčana Uvala Wine & Tapas Wine baru.