POSJETITE AMSTERDAM jedan od svjetski najpopularnijih gradova!

Posjetite Amsterdam, jedan od svjetskih najpopularnijih gradova! Uživajte u povijesnim građevinama, muzejima, vožnji kanalima i razgledanju dijamanata u brusionici. Amsterdam je grad koji se može pohvaliti s oko 840 000 bicikla, najužim kućama koje ćete ikada vidjeti  i hranom koja će vas oduševiti. Ukoliko ste ljubitelj sira, tulipana i dobre pive, onda je Amsterdam prava destinacija za vas.

Na polasku 21. 6. organiziramo i dvije nizozemske ture. Osim putovanja u Amsterdam imat ćete priliku otputovati u Haag, jedan od najzanimljivijih gradova Nizozemske. Poznat je još i pod nadimkom “Kraljevski grad pored mora”. Otputujte i do Zaanse Schans – tradicionalnog nizozemskog sela i muzeja na otvorenom. U Zaanse Schansu možete uživati u najljepšim primjercima vjetrenjača u Nizozemskoj.

Iskoristite FIRST MINUTE cijenu i već od 3 390 kn otputujte u Amsterdam i nizozemsku turu na 5 dana!

Čarobni gradić Delft također se nalazi na našem popisu gradova u sklopu nizozemske ture. Delft je poznat zbog svoje povijesne jezgre i manufakturi pravog delftskog porculana. U Amsterdamu i po cijeloj Nizozemskoj pronaći ćete prepoznatljive plavo-bijele porculanske figurice koje potječu upravo iz Delfta.

Više o putovanju u Amsterdam provjerite na https://bit.ly/30AnTml