AMINESS WINE&GURMET Skoko i Srdoč rapsodija

Turistička kompanija Aminess u suradnji s poznatim chefovima diže projekt Aminess Wine&Gourmet Nights na sasvim novu razinu zahvaljujući renomiranim imenima hrvatske gastronomske scene. Na posljednjoj Aminess Wine&Gourmet Nights večeri održanoj u restoranu Oliveto, gostima je brojne specijalitete pripremao poznati chef David Skoko, a pridružio mu se i jedan je od najtalentiranijih chefova mlađe generacije te dobitnik prestižne Michelinove zvjezdice Deni Srdoč.


„Smatram da je Aminess Wine&Gourmet Nights odličan projekt koji nudi gostima priliku da na jednom mjestu kušaju vrhunske specijalitete dvojce kuhara, za što bi inače morali otići u dva različita restorana. Za mene je ovo bilo zabavno iskustvo, s jedne strane toliko radno, a s druge toliko opuštajuće i kreativno, jednostavno svi smo zajedno večeru odradili s guštom. Što se tiče organizacije
sve je jako dobro funkcioniralo, a gosti su bili više nego zadovoljni. Rado ću se vratiti i idući put kad me pozovu“, izjavio je chef Deni Srdoč.


Poseban gastronomski doživljaj upotpunila su vrhunska istarska vina vinske kuće Degrassi. Riječ je o večerama za goste koje se održavaju jednom mjesečno, od ožujka do listopada u novigradskim restoranima Oliveto i Half 8. Ovim večerama među domaćom i stranom publikom
promovira se raznovrsna gastronomska ponuda inspirirana svjetskom kuhinjom pri čemu je naglasak na lokalnim namirnicama.