FEVER TREE – zabilježio porast prihoda od 40 posto

Osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće. Ne sadržava alkohol. Fever-Tree je sam vrh proizvođača tonika Britanske kompanije koja je, nezadovoljna ponudom, napravila prekretnicu u razmišljanju o tonicima – svi su sastojci prirodni, izvanredne čistoće, bez umjetnih sladila i bojila, kinin samo sa granice Konga… Nastojali su napraviti tonik koji neće narušiti kvalitetu džina s kojim se miješa. Dobro se sljubljuje i sa vodkom.

7. ožujka 2019. godine Phoebe French, miješalica marke Fever-Tree zabilježila je povečanje prihoda od 40 posto. U ožujku prošle godine, brand je proširio svoj niz niskokaloričnih asortimana s osam novih izraza, navodeći da se prodaja njihovog laganog tonika udvostručila u Velikoj Britaniji.

Tim Warrillow, suosnivač i predsjednik uprave Fever Treea, komentirao je: ”2018.bila je značajna godina za Fever-Tree. U Velikoj Britaniji smo ojačali svoju poziciju vodeće marke miksera u off-trade. U Sjedinjenim Američkim Državama uspješno smo uspostavili vlastito poslovanje, a poslovanje je ostvarilo pravi napredak u produbljivanju i širenju svoje prisutnosti u više europskih regija”.