WINEYOULIKE – Jeste li ikada kupili vino preko interneta? Jeste? Niste?

Ako niste, sigurni smo da je to zato što vam ta ideja uopće nikad nije pala na pamet. A sad ćemo vas osvijestiti  Postoji nekoliko jako dobrih razloga za naručivanje vina online.

Kupovina vina online: istraživanje okusa

Kako kupujete vino?Jedan tip vinopija voli stajati u nekom većem supermarketu pred policama i čitati etikete s izloženih boca vina.  Osjećaj koji ti vinopije imaju birajući i proučavajući vina je jednak osjećaju koje žene imaju kada uđu u trgovinu s cipelama.

Ne moramo ni reći da ta kupovina zna dugo trajati što nije problem ako je vinoljubac sam u kupovini boca vina (takav šoping nije moguć ako ste s boljom polovicom koja ne dijeli vaš interes). Kada birate vina online nema požurivanja. Postojite samo vi, vaš laptop (telefon) i čaša vina u ruci i spremni ste klikanjem i skrolanjem šetati po vinskoj ponudi web trgovine koliko god želite.

 

Kupovina vina online: na jednom mjestu savjeti i preporuke

Online kupnja još je bolja od kupnje u supermarketu! Pogotovo ako naručujete vino s web shopa kao što je WineYouLike.
Kada naručujete u WineYouLikeu, kod svake boce jasno su naznačene karakteristike vina, nagrada koje je pojedino vino osvojilo, ali i preporuke uz koju hranu poslužiti određenu bocu vina.

Uz to, imamo i odličan test koji svakom posjetitelju preporučuje vino prema tome koju hranu misli poslužiti i što inače voli piti i za koliko osoba. Dobar web za vina ima opis proizvoda koji odgovara na sva moguća pitanja kupca, ali ide i korak dalje. Pijete vino i na mobitelu čitate o tome kako ga servirati

WineYouLike blog brine o svojim vinoljupcima, na njemu se još dodatno možete educirati:

  • Saznati kako kombinirati hranu i vino.
  • Saznati gdje držati vino.
  • Naći najbolje recepte za kuhano vino.
  • Čitati zanimljivosti o vinu.

Dobar web shop s vinima brine se za vinoljupca, sve informacije su na jednom mjestu. A čak i ako imate pitanja, možete nam se javiti – ili preko maila ili nam poslati poruku preko našeg Facebook pagea. Tu smo da vas usmjerimo.

 

Kada birate vina online nema požurivanja. Postojite samo Vi, Vaš laptop i čaša vina u ruci…

 

Kupovina vina online je udobna i praktična

Vani je hladno, a vi ste navukli svoj ogrtač i zavalili se u fotelju… Samo morate kliknuti na vina koja želite i riješili ste se odlaska u trgovinu.Uz to, naručeno vino vrlo brzo će pažljivo zapakirano doći na vašu kućnu adresu.

U WineyouLikeu potrebna su najviše tri radna dana za dostavu(ako ne živite na otoku), a pošiljka se vrši u specijalnoj kartonskoj ambalaži koja jamči siguran transport, ali i izgleda vrlo zanimljivo.

 

Kupovina vina online: lako do popusta i akcija

Svi volimo kupiti nešto s popustom. Kada otvorimo poštanski sandučić iz njega uglavnom ispadaju samo promotivni katalozi i leci. U većini slučajeva ih bacimo, no neki put ih doista prolistamo i odlučimo da ćemo doista otići do te trgovine.I ne odemo do trgovine.Kada pak postanete kupac neke online trgovine vina, vrlo lako možete pratiti popuste i akcije.
Online trgovine, baš kao i WineYouLike oglašavaju svoje popuste i akcije i to preko newslettera, ali i putem društvenih mreža.

A što je potrebno kada se primi neka posebna ponuda online? Ne treba sjesti u auto već samo s jednim klikom naručiti vino na popustu.     U WineYouLike webshopu možete se i vrlo lako učlaniti u WineYouLike Klub koji svim članovima nudi posebni stalni popust bez obzira na akciju.