”Portrait of a Woman” – LJETO I SLUŽBENO MOŽE POČETI!

IVANA MIŠERIĆ U SENZUALNOJ MODNOJ KAMPANJI ZA KARAT JEWELRY, S KOJOM LJETO I SLUŽBENO MOŽE POČETI!

Kolekcija ‘Portrait of a Woman’ donosi statement komade nakita koji privlače pažnju i postaju neizostavni dijelovi svakog modnog outfita

 Ljeto se već odavno može proglasiti ”službenim” godišnjim dobom nakita. Modni je to dodatak koji upravo sada dolazi najviše do izražaja em zbog želje da od odjeće imamo što manje toga na sebi, em zbog prekrasne nam i preplanule puti. Dakle, s početkom ljeta, dobrodošli u vrijeme kada su sve oči uprte u dobar, kvalitetan, zanimljiv i po mogućnosti – statement komad nakita.

Upravo takav, nakit je i nove kolekcije domaćeg brenda Karat Jewelry koji, zajedno sa svojom dugogodišnjom muzom, radijskom voditeljicom i velikom zaljubljenicom u modnu profinjenost, Ivanom Mišerić, sada već tradicionalno – obilježavaju početak ljeta.

Dizajnerica Rene Krasnić Velicki predstavila je kolekciju koja zrači odvažnošću i samopouzdanjem, potičući žene da kroz svoj stil izraze svoje stavove i osobnost. Ova kolekcija je pravi modni iskorak, gdje se estetika susreće s hrabrošću. Inspirirana retro šikom, kolekcija donosi svježinu kroz inovativne interpretacije klasičnog dizajna.

U fokusu su statement komadi koji privlače pažnju i postaju neizostavni dijelovi svakog modnog outfita. Retro modeli naušnica redefinirani su s modernim dodirom, stvarajući savršen spoj nostalgije i suvremenosti. ‘Chunky’ narukvice, kao ključni modni dodaci ove sezone, obiluju teksturama i volumenom, dodajući svakoj kombinaciji dozu dramatičnosti i stilske hrabrosti.

Ova kolekcija nije samo modni izričaj, već poziv na izražavanje individualnosti i snage, potičući žene da se okite i zasjaje u punom sjaju.

Prilikom dizajniranja ‘Portrait of a Woman’ kolekcije nakita, zamišljala sam žene koje stavljanjem nakita na sebe podržavaju svoju ženstvenost, snagu, senzualnost. Žene su moja neiscrpna inspiracija, njihova unutarnja snaga i energija vode me kroz svaki korak dizajna. Vjerujem da svaka od nas nosi tu pokretačku žensku snagu u sebi; samo je trebamo osvijestiti i osloboditi.” – istaknula je Rene.

Za senzacionalnu modnu kampanju odabrali su relaciju Cres – Mali Lošinj, bajkovita mjesta u koje se jednako bajkovito uklopila i kolekcija od čak 36 novih Karatovih ljetnih aduta, dostupnih na web shopu, kao i na Instagram profilu brenda.

 

Foto: Karmen Poznić Božić

Make up: Tamara Čes

Styling: Rene Krasnić Velicki