Brojni poznati uživali u „golden houru“

Pogled na cijeli grad. Zalazak sunca. Opušteno druženje s ekipom. U ovom scenariju nedostaje još samo omiljeni gorki biljni liker kojeg, srećom, na sinoćnjem partyiju nije nedostajalo. Na najpopularnijem rooftopu okupili su se ljubitelji najtraženijeg pića u Hrvatskoj i otkrili što je „Spirit of Croatia“.

Stvoreno za okupljanje u dobrom društvu, dijeljenje nezaboravnih priča i nazdravljanje svim životnim trenucima, ovo „osvježenje“ među autentičnim hrvatskim proizvodima već je u prvim satima osvojilo Anu Begić Tahiri, Anu Maras Harmander, Dariu Lorenci, Filipa Rudana, Katarinu Baban, Filipa Vidovića, Nelu Đinđić, Lovru Juragu, Marka Lasića Nereda, Kristijana Iličića i brojne druge goste. Vrhunski biljni liker nastao je inspiriran tradicijom i raznolikošću vođen željom za inovacijom i uvođenjem novih okusa. Najstarija i najpoznatija kategorija biljnih likera, tako dobiva novi, moderni dašak i svježi okus za sve generacije potrošača. S 30 ručno biranih biljaka i začinskog bilja, karakterističnim okusom pelina i dodatkom citrusa, nudi jedinstvenu aromu koja osvježava i oduševljava, a gosti su se u to mogli uvjeriti i na Masterclassu s poznatim barmenom i koktel majstorom Hrvojem Rihtarićem. Kolombo korijen i pontski pelin kao nositelji okusa sjajno su se sljubili anisom, korijanderom, gorkom narančom, angostura korom, anđelika korijenom, cejlonskim cimetom, stolisnikom i bobicama kleka te tako stvorili novu priču u kojoj će generacije tek uživati.

Rađen po originalnoj recepturi s dvije jedinstvene maceracije za svjež okus, Barology studio iskoristio je ovaj novitet za sjajnu recepturu koktela, te potpisuju perfect serve. Upijajući zrake sunca, a ispijajući osvježavajuće piće, „golden hour“ iznad metropole tako se pretvorio u iskreni osjećaj uživanja i druženja.

Duh Hrvatske odražava se u raznolikosti ljudi, ideja i tradicija. Iz tog bogatstva rađa se jedinstveni duh otvorenosti i života punog entuzijazma. Upravo je taj „Spirit of Croatia“ bio nit vodilja ka stvaranju pića koje će obilježiti nazdravljanje svim životnim trenucima. U predivnom uređenju najpopularnije terase na 26. katu i idiličnoj atmosferi uz dobru glazbu i ritam saksofona, okupljeni su otkrili što je za njih pravi duh Hrvatske i sami se prisjetili kako malim stvarima koje nas vesele treba nazdraviti – s ledom, kriškom naranče ili koktelom.