Aminess kampovi prepoznati u međunarodnoj kamping zajednici

Joao Alves Pereira, predsjednik međunarodnog udruženja FICC posjetio je Aminess Maravea Camping Resort u Maredi pored Novigrada. Tijekom razgleda, imao je priliku isprobati gourmet ponudu nagrađivanog restorana Loop, smještenog unutar kampa. Aminess kampovi se već od 2019. godine nalaze na FICC-ovoj listi „100 najboljih europskih kampova“, a restoran Loop je nedavno nagrađen na ACSI Award kao najbolji hrvatski restoran u okviru kampa.

FICC (Fédération Internationale de Camping, Caravanning et de Autocaravaning) je međunarodna organizacija posvećena promociji kampiranja i dijeljenju savjeta za kampiranje svim svojim korisnicima. Danas okuplja 77 federacija i klubova iz 39 država diljem svijeta, koji štite i promoviraju kamping na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Tijekom svoje posjete Aminess Maravea Camping Resortu, gospodin Pereira se iz prve ruke uvjerio u kvalitetu smještaja u ovom novigradskom kampu okruženog prekrasnom prirodom i raznovrsnim sadržajima za cijelu obitelj. Tijekom susreta s predstavnicima Aminessa prezentirana mu je i najveća greenfield investicija kompanije – Aminess Avalona Camping Resort na otoku Pagu.

„FICC je osnovan 1933. kao organizacija koja njeguje i promovira kulturu kampiranja i karavanskog turizma. Od tada nastojimo prepoznati kvalitetan smještaj diljem cijelog svijeta, kako bi svojim članovima mogli ponuditi konkretne savjete tijekom planiranja njihovih putovanja. Aminess je već pet godina dio našeg izbora najboljih kampova na svijetu zbog stalnog ulaganja u smještajne kapacitete i ponudu u svojim kampovima – posebice onu vezanu uz gourmet ponudu. Tijekom ovog posjeta svi su se naši pozitivni dojmovi potvrdili, a neka očekivanja su i nadmašena. Oduševljen sam ponudom novog Avalona Camping Resorta na otoku Pagu i njegovim inovativnim proizvodom – parcela s bazenom, koje nema nijedan drugi kamp u Europi“ – izjavio je Joao Alves Pereira, predsjednik FICC-a.