Ove sezone nosimo – aROMA gelato!

Bilo da je riječ o sunčanom jutru na obali okupanoj mirisom mora, điru po uzavreloj urbanoj špici ili beskrajnim ljetnim noćima, jedno je sigurno – aROMA gelato ove je sezone postao neizostavni modni dodatak svih fashionista u regiji!

I nema potpunog ljetnog stylinga bez kuglice aROMA gelata u ruci.

Niz je varijanti – od bogate tamne čokolade s cjelovitim lješnjakom, čokolade i minta, mascarponea s datuljama i orahom pa sve do osvježavajućeg limuna s bosiljkom, naranče i đumbira, tangerine, dinje i brojnih drugih – za svako nepce, ali i modni izričaj ponešto!

Za one koji vole izlazak van okvira uobičajenog, a istovremeno su obožavatelji kave i sladoleda tu je aROMA affogato kojeg nosite u kornetu i možete uživati u njemu bilo gdje. Kombinacija slatkog korneta oblivenog vrhunskom belgijskom čokoladom i u potpunosti prirodnog aROMA gelata utopljenog u toplom gorkastom espresso zasigurno će oduševiti sve ljubitelje kave ili one koji će to tek postati, a na Instagram fotkama izgledati neodoljvio.

aROMA se tako može pohvaliti 100% prirodnim artizanskim porijeklom. Pripremljen bez aditiva, glutena i umjetnih aroma za čiju se proizvodnju koriste samo najbolji sastojci iz cijeloga svijeta, aROMA gelato nije jedan od običnih sladoleda na koje smo navikli. Sorbet svježeg voća, ubranih listova bosiljka, mente i ružmarina uz dodatak ljubavi receptura su ovog višeosjetilnog sočnog iskustva.

Više se informacija može pronaći na službenoj web stranici. https://www.aroma-gelatoexperience.com/en, kao i na društvenim kanalima Instagramu te Facebooku.