Baš Naš Sunset stigao je na Bundek i osvojio publiku

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog Baš Naš festivala. U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj nije mogao bolje početi! Festival koji već sedam godina osvaja posjetitelje i društvene mreže, već je otvorenjem nove sezone pokazao zašto ga smatraju festivalom najbolje atmosfere. Brojni posjetitelji jedva su dočekali dobru zabavu, poseban proljetni ugođaj i odličnu ponudu hrane i pića. Za nezaboravan provod pobrinulo se Ljetno kino koje je priredilo sjajan koncert te rasplesalo i raspjevalo dobro raspoloženu publiku među kojom su se mogla prepoznati i mnoga poznata lica. Uz predivan zalazak sunca nad jezerom družili  su se Igor Barberić, Marijana Mikulić, Filip Vidović, Paula Tonković, Martina Stjepanović, Lea Mijatović, Mia Čičak Miach i brojni drugi.

Kao i uvijek do sad, i ovogodišnje izdanje oduševilo je prisutne nevjerojatnim uređenjem i produkcijskim elementima. Memorija brojnih mobitela postala je prepuna već prve večeri, jer su photopointovi i posebne selfie zone mamile sve posjetitelje željne stvaranja fotografija za pamćenje, no nije se samo za dobru fotku čekalo u redu.

Odlična gastronomska ponuda opet se pokazala adutom ovog šarenog proljetnog festivala! Do 18. lipnja, u zelenoj oazi Bundeka, posjetitelji imaju priliku uživati u raznolikoj street foodponudi koju su pripremili cjenjeni hrvatski chefovi, Melkior Bašić i Damir Tomljanović. Sudeći prema prvoj večeri, popularni „kotač od sira“ pokazao se najtraženijim jelom uz sočne burgere i wrapove koje svi obožavaju. Baš zato, skriven od gradske gužve, s opuštenom atmosferom koju nudi nova lokacija, Baš Naš Sunset savršeno je mjesto za druženje nakon posla, večernji izlazak ili kratki bijeg od obaveza uz osvježavajuće koktele. Osim toga, omiljeni zagrebački festival nudi bogati glazbeni program. Već ovaj vikend, na pozornicu će se popeti Songkillers i zabaviti sve posjetitelje, a vikend nakon, 9. lipnja, Cubismo koji će sa svojim latino i salsa ritmovima podići atmosferu.

Ovaj proljetni festival, nezaobilazna je lokacija za dočekat ljeto i glavno odredište za stvaranje nezaboravnih uspomena, s idiličnim uređenjem i pogledom na predivno jezero… pogotovo uz „sunset“ kako i samo ime festivala kaže.

Sve informacije o programu i radnom vremena dostupne su na Facebooki Instagramstranici Baš Naš festivala.