Saznajte tajne prvoklasnog roštiljanja uz grill majstore

Ovog svibnja u Falkensteiner Resortu Punta Skala naučite male tajne velikih grill instruktora na Big Green Egg BBQ Akademiji

Punta Skala, 4. svibnja 2023.– Proljeće i ljeto savršeno su vrijeme za roštiljanje! Nema ništa bolje nego okupiti prijatelje i obitelj oko roštilja i uživati u toplom suncu, svježem zraku i ukusnoj hrani. Bilo da ste početnik ili iskusni grill majstor, postoji mnoštvo ukusnih recepata i malih tajnih velikih grill majstora uz koje će delicije s roštilja postati savršene i oduševiti vašu obitelj i prijatelje!

Podignite svoje vještine roštiljanja na višu razinu

Pridružite se vrhunskim majstorima grilla iz Njemačke Petru Kowalskom, Janu Andreeu, Cedricu Nogueira Andradeu i domaćim chefovima Tomislavu Đukiću i Dejan Pejoviću na Big Green Egg BBQ Akademiji od 18. do 21. svibnja u Falkensteiner Resortu Punta Skala pokraj Zadra. Možete pohađati mini, osnovne i napredne majstorske tečajeve i naučiti osnove roštiljanja uz napredne kulinarske tehnike.

Big Green Egg savršen je grill alat u dizajnu i završnoj obradi, a ujedno i zdrav način pripreme hrane jer se pokreće prirodnim drvenim ugljenom i izrađen je od keramike visoke kvalitete koja zadržava toplinu i vlagu bolje od bilo koje druge jedinice za kuhanje. S njim možete pripremiti na roštilju sve što vam srce poželi, ne samo meso! Losos je primjerice savršeno sočan kada se grila Green Egg tehnologijom, također možete ispeći kruh ili izvući najbolju nutritivnu vrijednost iz povrća.

“Ključ dobrog roštilja je u pripremi. Pazite da koristite visokokvalitetni drveni ugljen u svom Green Eggu i ostavite meso na sobnoj temperaturi da se temperira prije pečenja. Ako pečete veće komade mesa, možete ih prije pečenja dimiti u eggu koristeći aromatizirane pelete i smoking tube”, istaknuo je chef Dejan Pejović.

Ovo je idealna prilika da iskusite vrhunsko grillanje na otvorenom i postanete dio nevjerojatne zajednice!

Zeleni resort za iskonske hedoniste

Smješten na poluotoku koji oduzima dah, Falkensteiner Resort Punta Skala zelena je oaza mira koja nudi najbolje od hrvatske obale za one koji traže pravi mediteranski bijeg. Vaš odmor bit će ispunjen nizom obiteljskih aktivnosti, romantičnih trenutaka i vrhunskih kulinarskih užitaka. Od zadivljujućih privatnih plaža do ekskluzivnog SPA, najsuvremenijih fitness & zabavnih centara i prilagođenih iskustava, Resort Punta Skala idealno je odredište za one koji žele iskusiti vrhunsku privlačnost života na obali.

Zgrabite svoje hvataljke i pripremite se za nezaboravno iskustvo roštiljanja ovog proljeća!