„The Pinks That made History“ oduševili publiku prepunog Noela

Ususret 10.Pink Dayu Zagreb, u jedinom zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom, Noel, u utorak 18.4. tražilo se mjesto više! Masterclass „The Pinks That made History“ (Povijesno važni roséi) powered by PBZ Card Premium Visa, vodio je gospodin Ted Lelekas, Moët Hennessy brand ambasador.

Prezentacijom je oduševio sve prisutne, a kušale su se vrhunske etikete kuće Chateau d’Esclans – The Pale, Whispering Angel i Rock Angel, i to iz ponajboljih vinskih čaša na svijetu, s potpisom Riedel.
Prije kušanja vina, Noel je polaznicima masterclassa pripremio bogati „brunch“, a za welcome drink posluživao se Chateau d’ Esclans Pale rosé.

Održani Masterclass bio je izvrstan uvod u dosad najbogatiji program 10. Pink Day Zagreb festivala koji su organizatori u ovoj jubilarnoj godini pripremili.

Na vrijeme rezervirajte mjesta na odličnim radionicama festivala u subotu 22.4.u Laubi!  A to su vođeno kušanje „Američki Zapad“ s vrhunskim rosé vinima američke zapadne obale; „Pink Cocktailzation“ by hotel Esplanade, s ružičastim koktelima te masterclass ekstra djevičanskih ulja „Šampionska ulja Istre i Dalmacije“powered by JGL. Održat će se i Okrugli stol : „10 godina poslije: ružičasti vinski Istok“  powered by HGK, koji moderira „lovkinja“ Morana Zibar, a tijekom samog festivala kušat će se vina i ulja oko stotinu izlagača. Doista vrijedi posjetiti ovaj kreativan, ženstven i optimističan boutique festivala koji će Laubu okupati u najrazličitije nijanse ružičastog: od vina preko cvijeća, odjeće i pink detalja. Jer ovdje se nagrađuju najljepši izlagački stolovi vrijednim nagradama Riedela, Martimexa, Smega.

Više doznajte na www.pinkdayzagreb.com