Prvosvibanjski odmor u termalnoj oazi

Čarobni bazeni, animacijski program za najmlađe, mirni kutak za parove, bogata ponuda wellness i medicinskih tretmana temeljenih na blagodatima ljekovitih termalnih izvora u Rimskim termama najbolja su preporuke za praznike koji se bliže

Jeste li već isplanirali prvosvibanjski produljeni vikend? Spakirajte kofere i otkrijte Rimske terme, udaljene samo sat vremena od Zagreba bez vinjete! Blagodati ljekovitih termalnih izvora, divni unutarnji bazen, vanjski vodeni svijet s toplom vodom, ugodan smještaj, zdrava prehrana, kretanje i aktivnosti u netaknutoj prirodi, ponuda jedinstvenih spa tretmana – i to za svakoga ponešto!

Bezbrižno s klincima

Razveselite najmlađe boravkom u termalnom raju uz 25% popusta. Ponuda uključuje smještaj u dvokrevetnoj sobi ili apartmanu u odabranom hotelu s četiri zvjezdice, neograničeno uživanje na bazenima, širok spektar zabave i animacije za djecu kao i prigodne proljetne radionice. Isto tako, roditelje će razveseliti informacija da prvo dijete do 12 godina i drugo dijete do 6 godina borave gratis. Dok djeca uživaju na bazenima i u animacijskom programu, roditelji će imati vremena za opuštanje u wellnessu.

Užitak u dvoje

Doručak s pogledom, kupanje u čarobnim bazenima s ljekovitom termalnom vodom, odmor i opuštanje od svakodnevnog stresa, to je ono što vam treba! Prvosvibanjski praznici bit će nezaboravni u dvoje! Uživanje u termalnoj vodi, opuštanje u saunama, besplatan ulazak u fitness u kombinaciji s posebnim proljetnim tretmanima i masažama u wellness centru Amalija, obilaskom okolnih pitoresknih brdašaca i krijesom u blizini terma jamče romantičan odmor za pamćenje.

Odmor svaki dan

Odmor i opuštanje više nisu rezervirani samo za dane vikenda! Iskoristite lijepo vrijeme za bijeg u dvoje i spojite uživanje u blagodatima termalne oaze s mnoštvom aktivnosti na otvorenom. Rimske terme nude 25% popusta na boravke od nedjelje do petka, a ponuda, osim smještaja na bazi polupansiona i neograničenog kupanja, uključuje najam bicikala ili štapova za planinarenje, posjet sauni i slanoj sobi te Aroma kromoterapiju. Priuštite si opuštanje i ispunite tijelo i duh novom snagom i energijom, a odmor zaokružite specijalitetima iz bogate gastro ponude i čašom najboljeg lokalnog vina.