Modna Škola Stila – savršeno poslijepodne u Zagrebu

U robnoj kući NAMA u Ilici održati će se besplatna Modna Škola Stila u vodstvu poznatih stilistica iz Style&Wings

Od 17. do 21. travnja u NAMA Ilici, 10 polaznica će imati priliku dobiti personalizirane modne savjete, kao i pronaći vlastiti stil koji najbolje odgovara njihovoj osobnosti

U suradnji s poznatim stilisticama, Anom Matutinović i Tanjom Cerinski Štimac iz Style&Wings, u prostorijama kultne zagrebačke robne kuće u Ilici, od 17. do 21. travnja u vremenu od 17 do 19h održat će se potpuno besplatna Škola stila za sve žene koje žele biranje outfita za proljeće pretvoriti u zabavno i maštovito iskustvo.

„Stil ne znači obući se od glave do pete u najskuplju odjeću, već izdvojiti se svojom posebnošću i zanimljivim kombinacijama. No, pronalazak prave odjeće ponekad može biti izazov. Osobni stilist će zajedno s vama stvoriti temelje za moderan i svestran ormar kako biste uspješno stvorili stil koji će najviše odgovarati vašem karakteru,“poručile su stilistice iz Style&Wings koje će voditi radionice.

Kako biste izbjegli stajanje pred ormarom dok razmišljate kako ćete se odjenuti, stilistice će vam pomoći savladati prvo pravilo s kojim zapravo cijeli proces počinje: odrediti vlastiti stil i imati na umu da odaberete ono što najviše pristaje vašoj osobnosti, da vam se sviđa i da se osjećate ugodno u vlastitoj koži. Naravno, taj stil može se razlikovati u poslovnom i privatnom životu.

Radionicom do ormara iz snova

Upravo to je smisao radionica i stilskog savjetovanja koje u suradnji s Anom Matutinović i Tanjom Cerinski Štimac organizira NAMA, a sve sudionice savjete će dobiti služeći se upravo NAMA-inim asortimanom.

A kako je Škola stila zamišljena? Naime, savjetovanje će se sastojati od nekoliko različitih faza. Prvo se određuju ciljevi i područja u kojima smatrate da vam je potrebno najviše pomoći. Također će se, ovisno o vašim preferencijama, kombinirati različiti komadi odjeće koji će najbolje pristajati vašem tipu tijela.

Stoga, sve žene koje su zainteresirane da srede svoju garderobu i pronađu svoj idealni stil koji će govoriti umjesto njih, pozvane su da se prijave na radionicu putem linka. S obzirom na ograničeni broj mjesta(10 sudionika), prijave su moguće do 12. travnja 2023.