Atrox Edition – događaj koji se ne propušta

U znak zahvale poslovnim partnerima, kolegama, prijateljima I ljubiteljima vina, tvrtka Atrox.d.o.o. organizira svoj prvi veliki event pod nazivom „Atrox Edition“.

Atrox Edition predstavlja koncept evenata koji će se održavati svake godine, pred ljetnu sezonu kako bi na jednom mjestu okupili sve svoje partnere i izložili portfolio domaćih i stranih vina i spirita.

Tvrtka Atrox d.o.o. je osnovana 2009. godine sa sjedištem u Zadru pod vodstvom vlasnika Borisa Dešpoje.

„Bavimo se ekskluzivnim uvozom i distribucijom šampanjaca, vina, biranih alkoholnih pića te prodajom kompletnog popratnog vinskog asortimana. Naši kupci su renomirani restorani i hoteli iz cijele Hrvatske. Vršimo opskrbu trgovačkih centara, drugih veleprodaja kao i privatnih kupaca. Stručno educiramo osoblje i izrađujemo vinske karte. Općenito popularizacija ispijanja finih vina u svakom pogledu naš je cilj i krajnji uspjeh.“

Atrox edition okuplja sve partnere na jednom mjestu sa ciljem upoznavanja, druženja, komunikacije sa kolegama i kušanja. Event je zatvorenog tipa, predviđen za poslovne partnere i kolege, bez naplate ulaza.

Datum eventa je 16.2. u atriju Providurove palače u gradu Zadru sa početkom u 14.00h.

Organizatori najavljuju potvrđene dolaske internacionalnih i domaćih izlagača. Neki od njih su vinarije Apolitico, Šember, Kozlović, Fakin, Testament, Tomić, Miloš, Grgich, Bire, Livio Felluga, Felsina, Antica Fratta & Brundlmayer. Svi oni biti će domaćini izlagači koje ćete upoznati i kušati njihove edicije! Osim vinara, moći ćete kušati i razne spirite iz portfolia Atrox!

„Ovo će nam biti prva godina da se organizira edicija cijelog Atroxovog portfolia napravljena s ciljem približavanja partnerima u obliku nagrade i poštovanja, da se kroz popodnevne sate, u gradu Zadru, na jedinstvenoj lokaciji upozna sa vinarima i njihovim lepezama sorti, teroara, stila i osobnosti!“

Veselimo se vidjeti sve Vas, naše kolege, partnere, sommeliere i vlasnike ugostiteljskih objekata, 16.2.2023. godine u atriju Providurove palače u Zadru!