Još tri vikenda do jubilarnog Weekenda.15

Izuzetni govornici i vrhunski program na najvećoj regionalnoj konferenciji u srcu Rovinja

Mnoštvo domaćih, ali i inozemnih renomiranih lica iz različitih područja i industrija kao što su mediji, odnosi s javnošću, IT, glazba, ekonomija te  inovacije i ove će godine obogatiti uzbudljivu atmosferu Weekend Media Festivala, najveće regionalne konferencije. Tako će jubilarni Weekend.15 od 22. do 25. rujna pod sloganom #SAMODOĐI u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, među ostalima, ugostiti Yossija Melmana, najvećeg stručnjaka međunarodne sigurnosti, ekonomskog eksperta Vuka Vukovića te najmlađu TED govornicu Ghadu Wali.

Kreativno, oglašivačko i medijsko okupljanje kroz više od 35 predavanja, diskusija i panela znatiželjnim posjetiteljima pružit će nova iskustva i znanja, prvenstveno zahvaljujući izvanrednim karijerama i postignućima ovogodišnjih govornika. Koje tajne skriva mračni svijet špijunaže te što znači brinuti o međunarodnoj sigurnosti najbolje zna cijenjeni izraelski novinar i publicist Yossi Melman, a upravo će on u razgovoru 1 na 1 pod nazivom „Što možemo naučiti od Mossada?“ s Igorom Alborghettijem, glavnim urednikom tjednika Express, otvoriti program Weekenda.

O ključnim koracima za učinkovito pokretanje poslovanja i uspješno uplovljavanje u poduzetničke vode govorit će Nikola Dešković, osnivač prve internet tvrtke AutoScout 24 koja se bavila promidžbom i oglasima rabljenih automobila, dok će Alan Sumina, osnivač i direktor Nanobita- domaćeg jednoroga, identificirati značaj i utjecaj mobilnih igara.

Aktualnih ekonomskih trendova dotaknut će se Vuk Vuković, koj će govoriti o vrućoj jeseni i recesiji koja nas čeka u 2023.,  a zašto se WEB 3.0 smatra digitalnom prekretnicom reći će Filip Dragoslavić, suosnivač tvrtke Solrise koja se bavi blockchainom, Nikola Škorić, direktor ElectroCoina, firme čija je misija jednostavna, brza i legalna kupoprodaje kriptovaluta te Ida Pandur, generalna menadžerica NEAR Balkans Huba.

Jedna od najuzbudljivijih priča na Weekend.15 zasigurno će biti razgovor Nikole Pavešića, iz Infobipa s Michael Seldenom iz tvrtke Fineless Foods, jednim od trenutno najzanimljivijih food tech start upova na svijetu.  U sklopu Weekenda.15  bit će proglašeni i pobjednici domaćeg Food Tech start-up natjecanja u organizaciji Infobipa, Maistre i Peperminta, koje je započelo na Weekend Food Festivalu u svibnju.

Pod okriljem Weekenda, ove godine održava se i Golden Drum festival koji nagrađuje najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u oglašivačkoj industriji, a ovogodišnja glavna tema festivala je Rebuilding Connection. Tim povodom, publika će imati priliku upoznati Ghadu Wali, najmlađu TED govornicu koja predstavlja regiju MENA i prvu arapsku dizajnericu koja je govorila u sjedištu UNESCO-a u Parizu. U Rovinju će nastupiti i Fabio Seidl, direktor za globalni kreativni razvoj u Meti, odgovoran za kampanje diljem svijeta za prestižne brendove kao što su Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger i Quest te Jason Romeyko, svjetski izvršni kreativni direktor i upravni partner tvrtke Serviceplan International proglašene nezavisnom mrežom godine u Cannesu 2022.

Izuzev vrhunskih govornika i odličnih edukativnih sadržaja, Weekend Media Festival poznat je i po impresivnom zabavnom programu koji neće izostati ni ove godine. Tako će na najvećoj regionalnoj konferenciji nastupiti i  trenutno najveća regionalna zvijezda – Konstrakta, u pratnji benda Zemlja Gruva.

Kotizacije za najočekivaniji Weekend u godini još dva dana možete nabaviti po super cijeni.

Sve informacije i najnovije vijesti o Weekendu možete pronaći ovdje, a sve novosti saznajte i putem službenih Instagram i Facebook kanala.