Raj za djecu i roditelje – Falkensteiner Family Resort Lido

U Falkensteiner Family Resortu Lido još sve miriše na novo. Ovaj biser južnog Tirola potkraj studenog 2021. ponovo je otvorio vrata nakon temeljite obnove te oduševio svojom apsolutno jedinstvenom ponudom. Malo je reći da je ovo raj za djecu i roditelje, a zaželite li se dodatnih aktivnosti – i Kronplatz je blizu

Jedinstveni Rooftop Sky Adventure Park na krovu hotela, vodeni svijet s najvećim zatvorenim toboganom u regiji, novi spa centar sa saunama te blizina skijališta Kronplatz – ako još niste odlučili gdje na skijanje ove zime, boljeg odredišta od Falkensteiner Family Resorta Lido zasigurno nema. Ovaj biser u dolini Val Pusteria u Južnom Tirolu ponovno je zasjao punim sjajem. Naime, hotel je potpuno renoviran i potkraj studenog 2021. otvoren kao ekskluzivni obiteljski hotel s četiri Superior zvjezdice.

Falkensteiner Family Resort Lido

Blizina najpoznatijeg talijanskog skijališta, s izravnom vezom vlakom od hotela do ski liftova; arhitektura koja oduzima dah; sadržaji od kojih će vašoj djeci (i vama) oči sjajiti od sreće…, ovdje je baš sve podređeno vrhunskom obiteljskom odmoru. U jedinstvenom Adventure Parku, smještenom na vrhu hotela, možete skijati i klizati cijelu godinu, igrati nogomet, košarku i odbojku, utrkivati se autićima, isprobati Valo Jump te uživati u svijetu trampolina ili na stazi za trčanje… Samo nebo je granica! No, to nipošto nije sve, jer Falkensteiner Family Resort Lido ima i impresivan Vodeni svijet s najvećim toboganom na zatvorenom u ovoj regiji, veličine oko 120 metara, velikim grijanim vanjskim bazenom, SPA zonom za odrasle na čak 2.800m² s novim svijetom sauna (a dok se vi opuštate, za vaše mališane brinu profesionalni odgajatelji). Prostrane obiteljske sobe imaju poseban prostor za djecu, a poseban za roditelje, kako bi se svakom članu obitelji osigurala maksimalna udobnost.

Falkensteiner Family Resort Lido

S preuređenjem je došao i novi gastronomski koncept ”12 farmi”, koji donosi kuhanje uživo, uvijek svježe pripremljena jela te vlastitu proizvodnju tjestenine i kolača. Održivost ovdje igra veliku ulogu, pa se pažnja posvećuje lokalnim, sezonskim proizvodima, koji dolaze s posebno odabranih obiteljskih farmi.

Za one koji dolaze u nedjelju ili ponedjeljak, Falkensteiner Family Resort Lido u siječnju osigurava popust od 15%. Svjesni da s djecom u automobilu nikad nema dovoljno mjesta za stvari – posebice zimi, kad treba ponijeti i skijašku opremu – gosti mogu koristiti hotelska dječja kolica, kuhalo za vodu, monitor za bebu, kantu za pelene, pa čak i dječju kadu i bočice, tako da većinu stvari za bebu možete ostaviti kod kuće.

Falkensteiner Family Resort Lido

Ova novodizajnirana i jedinstvena obiteljska oaza u ponudi ima i Falkensteiner Fullboard Plus, novi gastro koncept koji uključuje bogati švedski stol za doručak i ručak, slatki popodnevni snack Bake & Cake te bogatu večeru sa show cooking stanicama.

U ova izazovna vremena, nije naodmet spomenuti kako su sigurnost i higijena na najvišim standardima. Tu je i Falkensteinerov Easy Protect paket za slučaj otkazivanja, tako da gosti mogu putovati bez brige.

Više o sadržajima i ponudi Falkensteiner Family Resorta Lido saznajte OVDJE.