PROLJETNI PRAZNICI PO MJERI OBITELJI

Mališani će se sjajno zabaviti; oni malo stariji odlično odmoriti! Provedite uskrsne praznike u Falkensteiner Punta Skala resortu – obitelji s klincima ovdje imaju VIP status! Family Hotel Diadora je konačno otvoren i čeka vas sa sjajnim ponudama

Punta Skala, 29. ožujka 2021. – Vrijeme koje djeca provedu u slobodnoj igri na otvorenom posljednjih se godina strmoglavilo za nevjerojatnih 90 posto! Većinu dana provode uz ekrane i strukturirane aktivnosti gdje im drugi određuju kako upotpuniti vrijeme. Općenito se manje krećemo, manje družimo i sve više boravimo u zatvorenim prostorima. Vrijeme je da se krene – proljetni praznici idealni su za obiteljski bijeg u pravu malu avanturu. Vodimo vas na jug!

Family Hotel Diadora
Family Hotel Diadora

Uskrs u Puta Skali – zelenom resortu!

Ako imate djecu, a još niste otkrili Falkensteiner Family Hotel Diadora nedaleko od Zadra – vrijeme je da to promijenite. Nema boljeg mjesta gdje će se i mali i veliki dobro zabaviti i odmoriti. Ovdje su sve sobe uređene tako da djeca imaju odvojeni prostor za spavanje; roditelji intimu i mir; tu je vodeni svijet s unutarnjim i vanjskim bazenima, bazenom za bebe te cijeli niz posebno osmišljenih programa prilagođenih djeci svih uzrasta.

Uskrs je ovdje posebna atrakcija! Toliko je zanimacija za malene u veselom Falkylandu. Od brojnih igrica, velike potrage za uskrsnim jajima, igara s balonima, kreativnih radionica poput oslikavanja torbi i facepaintinga, organiziranog zajedničkog ručka i večere u restoranu samo za malene goste do gledanja filmova i omiljene atrakcije – plesa u mini disku.

Tips za velike: Dok su djeca u sigurnim rukama animatora, uživajte u dvoje u tretmanima ili saunama u Acquapura SPA Flora.

Family Hotel Diadora

Idemo na zrak!

Proljetno sunce i miris mora mame van, na otvoreno. Resort je toliko prostran i nudi mnoštvo vanjskih aktivnosti – od velikog igrališta, kilometarskih šetnica uz more do vanjskog sportskog centra sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku.

Proljetni praznici su savršena prilika za obiteljsko druženje i užitke – doma ćete se vratiti svježi, odmorni i sretni!

Više informacija o ponudama: https://www.falkensteiner.com/hr/family-hotel-diadora

Family Hotel Diadora