96 Bubbles najfiniji je spritz u Rijeci – TEATRO LOUNGE BAR

Teatro Lounge Bar kod kazališta Ivana pl. Zajca u Rijeci divan je objekt koji blista urednim interijerom već od samog otvorenja. Elegantan ambijent nedavno je dobio i novo pojačanje.

Vrhunskoj ekipi pridružio se jedan od trenutno najutjecajnijih barmena u Hrvatskoj, Dorijan Skoblar koji je već ranije uspio s pričom koktela u Rijeci.

U razgovoru sa njime saznali smo da karta koja na prvu nije toliko opširna nudi za svakoga ponešto. “Kreacije su temeljene na okusima koje su ljudi prihvatili u periodu mog rada iza bara. Privlačne note jagode, ljubičice, crvenog grejpa i bazge ukomponirane su u poznate svjetske klasike modernizirane na zanimljiv način. Meni najzanimljiviji okus je Lolita’s Parfume, balans ruže i Jägermeistera Scharf sa crvenim grejpom. Lolita je miljenica ženskih želja, slatkog i zanimljivog.” Uz klasični Aperol i Black Hugo, kao ljubitelji pjenušavih vina probali smo najnoviji recept koji je tako simple a osvaja nepca. 96 mjehurića ove čaše prebace vas u neku ljetnu romantičnu destinaciju. 96 Bubbles kombinacija je sirupa ljubičice sa Bottega Proseccom servirana sa dehidriranom perzijskom ružom.

Ovo zbilja morate probati. Muški dio našeg društva probao je vrhunski izbalansiran talijanski koktel, Negroni. Teatro Lounge Bar radi ga na način da umjesto korice naranče koja je jedna od bitnih stavki ovog klasika stavlja par kapi ocijeđenog crvenog grejpa.

Na naše pitanje zašto dobili smo dovoljno dobar odgovor; “zašto ne?!”. Moramo pohvaliti kocke leda s kojima ovaj dominantan gorki aperitiv dobiva još veći nivo u očima gostiju.

Teatru želimo veliki uspjeh, a u proboj koktela na još jedno mjesto u Rijeci, uz Dorijana ne sumnjamo.