McDONALDS PRVI PUT HRVATSKI BURGER Maestro Zigante Tartufi

McDonlads je ljubiteljima tartufa predstavljamo poseban specijalitet – Maestro Zigante Tartufi. Čine ga dva goveđa odreska u kombinaciji s gauda sirom, pečenim gljivama, prženim lukom, matovilcem, umakom od gljiva te s – tartufatom. Na taj način je McDonalds koji je poznat po iznimno velikom broju posebnih seznskih kao i burgera koji su vezani uz pojedine regije ili države popisu dodao i jedna hrvatski,tipično istrijanski burger. I što tko mislio o “brzoj hrani” i McDonaldsu – veliko je to priznanje kako hrvatskoj gastro sceni, tako i tvrtki Zigante Tartufi.

Tartufi su jestive gljive koje rastu pod zemljom. Mogu se opisati kao gurmanske gljive jer imaju intenzivan, zemljani miris koji hrani daje jedinstven okus. Spajanjem tartufa i ulja nastaje tartufata koja čuva esenciju tartufa, a sada je glavni dodatak savršeno ispečenom burgeru Maestro Zigante Tartufi, ističu u McDonaldsu.

Novi burger može se nadopuniti Loaded Fries krumpirićima. Poznati, hrskavi, tanki McDonald’s pommes frites preliven majonezom s tartufima savršen je prilog uz svaki burger, ali i obrok sam za sebe, a sjajno će se spojiti s još jednim jesenskim burgerom  – Maestro Šampinjon.