JOURNAL LOVES ISTRA PARTY

Na rovinjskoj obali održano je drugo izdanje Journal Loves Istra partyja

Journal Loves Istra party, koji je održan na elegantnoj terasi novootvorenog rovinjskog hotela Boa, ponovno je privukao pozornost stotina uzvanika koji su se uz istarske delicije, birana pića i glazbeni nastup Saše Lozara zabavljali do kasnih noćnih sati.

Sada već uobičajene zagrebačke adrese na kojima inače organizira svoje partyje, portal Journal.hr prošlog je tjedna zamijenio za onu istarsku i u srcu Rovinja u petak, 20. rujna, održao drugo po redu izdanje Journal Loves Istra tuluma u suradnji s agencijom Alert. Elegantna terasa novootvorenog rovinjskog restorana Boa u samom jeku partyja skoro da nije bila dovoljna za sve uzvanike koji su poželjeli prisustvovati, a inače prohladnu rovinjsku noć zagrijala je dobra atmosfera koja je potrajala sve do kasnih noćnih sati.

Lokacija je na jednu večer pretvorena u pravu malu istarsku oazu, s drvima masline Vrtnog centra Iris MBM koja su zaokruživala scenografiju i lokalnim delicijama; Pisinium istarskim pršutom i pancetom, istarskim sirevima Špin, vinima Laguna, rakijama, ginom i džemovima Destilerije Aura, pivima Bure Brew, maslinovim uljem Ol Istria i rajčicama Rajska, kao i u selekciji tradicionalnih jela u izvedbi restorana Boa, poput brusketa i istarskih rižota. Ugodnu atmosferu svojim je glazbenim nastupom uspješno upotpunio Saša Lozar, uz čije je pjesme dobar provod potrajao još dulje.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Juraj Zigman na eventu je predstavio svoju posljednju suradnju s Philip Morrisom, nastalu na inspirativnim vrijednostima kojima se, kako i sam kaže, vodi od početka svoje karijere – inovaciji, kreativnosti i autentičnosti.

Dizajner koji svoju stvaralačku inspiraciju koristi kako bi transformirao vlastiti pristup dizajnu do sada je ostvario nekoliko značajnih suradnji među kojima su i one sa svjetski poznatim imenima poput pjevačica Rite Ore i Niki Minaj.

Ne pristajem na kompromis i biram suradnje koje smatram vrijednima i koje me inspiriraju. Samo onda kada se jedinstvene vizije prepoznaju može se dogoditi suradnja koja nadahnjuje, rekao je dizajner.

Journal Loves Istra party podržali su Agrolaguna, Aura, Pisinium, Rajska, Bura Brew, Jana, Vrtni centar Iris MBM, Zigante, Aroma Istra, Klara Marić, Marjan Voće i Harissa.