INTERAKTIVNA IGRA ŽEMERGA Green City Opatija

Green city Opatija interaktivna je igra namijenjena svima koji žele upoznati kulturu grada, pritom se dobro zabaviti te osvojiti jednu od vrijednih nagrada lokalnih ugostitelja!


Sudionici igre, putem mobilne aplikacije Green city Opatija dobivaju listu zadataka i uputa, a odgovarajući na zagonetke vezane uz pojedina događanja, kao i znamenitosti koje se nalaze na području Opatije i Voloskog, skupljaju bodove.
Mobilnu aplikaciju moguće je preuzeti od petka, 30. kolovoza, na Google play store-u, a dostupna je isključivo za android mobilne uređaje. Igru je moguće odigrati do 6. rujna u 12 sati, kada će biti objavljeni rezultati.
Igra je zabavnija u timu od dvoje ili više osoba! Prijavitelj mora biti punoljetan kako bi pristao na korištenje osobnih podataka, no igra je zanimljiva i djeci radi svog edukativno-zabavnog karaktera.
Kako mogu igrati?
1. Prijavi se putem online obrasca prijave
2. Preuzmi aplikaciju
3. Započni igru. * Prošetaj se, istražuj i rješavaj zagonetke o povijesti i kulturi Opatije
4. Poveži se na internet i pošalji svoje rezultate
* Pripazite da ne započnete igru ako niste sigurni da je želite završiti istog dana, jer sadrži vremensku
komponentu koja je ključna za bodovanje.
Tijekom igre objavite svoje fotografije na društvenim mrežama i zaradite dodatnih 50 bodova koristeći hashtagove #GreenCityOpatija i #Žmergo. Igrači s najviše bodova mogu osvojiti jednu od vrijednih nagrada lokalnih ugostitelja: Street food Boem Volosko, Caffe bar Vološćica ili Caffe bar Eugenian.
Za sve one koji žele više informacija mogu ih dobiti na web stranici www.zmergo.hr . Mobilna aplikacija Green city Opatija sufinancirana je od strane Grada Opatija te Turističke zajednice Opatija, a provodi se u sklopu opatijskog susjedstva programskog pravca 27 susjedstava, u okviru projekta Rijeka 2020. – Europska prijestolnica kulture.