NEVJEROJATNA ODA LJUBAVI Boris Šuljić prodao vino Potribicu i prihod darovao udruzi Ribafisha

Boris Šuljić je sasvim sigurno jedan od gurua hrvatskog modernog turizma. Čovjek koji je izmislio Zrće, kasnije Novalju oplemenio unikatnim, nedavno rekonstruiranim, hotelom Boškinac koji se može pohvaliti i jednom  od najboljih restorana u Hrvatskoj poznat je i kao vinogradar. Ove godine u svom vinogradu, nemale površine od 4 hektara, imao je snažan udar posolice tako da je prinos devastiran.

No umjesto da plače i tuguje nad usudom prirode, od oko 1500 kilograma grožđa, razni sorti “složit” će vino koje je nazvao Potribica. Ali neće ga spremiti već ga je ponudio na dražbi s koje će se sav prihod uplatiti Domagoju Jakopoviću Ribafishu, točnije njegovom poduhvatu Rokotok – Udruzi za promicanje zdravog i aktivnog života djece.

Vino koje će biti dostupno za Božić “planulo” je u svega nekoliko sati, bezbrojne ponude za kupnju seta boca stizale su sa svih strana, na tisuće mailova zasulo je Šuljićevu adresu! On je večeras pak objavio kako se dražba zaustavlja jer Potribice više nema! Čista oda ljubavi, čista priča iz neke – bolje Hrvatske.