THE PLITVICE TIMES novi broj turističkog magazina

Magazin se može besplatno čitati na priloženoj adresi

U samom srcu sezone kada područjem Plitvica i Like prolaze milijuni turista, magazin na engleskom jeziku donosi nove zanimljive priče, preporuke i reportaže koje Liku, ali i cijelu Hrvatsku, pokazuju u drugačijem turistički neotkrivenom svjetlu.

„Kao što slogan turističke zajednice kaže za Hrvatsku da je puna života, tako je ovaj ljetni broj pun života Plitvičkih jezera i ličke regije – ali i mira“ – tvrde urednici The Plitvice Timesa. 

Iz primorskog dijela Ličko-senjske županije kroz magazin stiže preporuka za šest najljepših plaža koje će vam oduzeti dah. Za neke plaže gledajući fotografije pomislit ćete da je riječ o nekoj egzotičnoj oceanskoj destinaciji, međutim ne, to je sve naša Hrvatska. S druge strane, tu je i priča o ribolovu u Gackoj dolini, čaroliji konja u Plitvičkim dolinama te impozantni Velebit s kojeg stiže reportaža o jednoj od najljepših cesta u Hrvatskoj –  Majstorskoj cesti.

U mnoštvu priča treba istaknuti i dva intervjua – tematski razgovor s direktorom Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivanom Radoševićem o tome kako se stvarao najnagrađivaniji promo film u povijesti županije te Josipom Klišmanićem, direktorom Zračne luke Zadar koja Dalmaciju i Liku spaja sa svijetom. 

Magazin je besplatan i dostupan svim čitateljima kako uživo, tako i preko platforme Issuu.

Pročitajte novi broj ovdje: 

http://www.plitvicetimes.com/number-4-summer/