NOGOMETNI SPEKTAKL U PULSKOJ ARENI dodatni gušt omogućila vina Medea

Nogometna utakmica koja se po prvi put u povijesti odigrala u pulskoj Areni, između veteranskih selekcija hrvatske nogometne reprezentacije, popularnih “Vatrenih” i jednog od najboljih klubova svih vremena,  Bayerna iz Münchena privukla je silnu pažnju zaljubljenika u najrasprostranjeniji sport na planeti.

Ali užitak bez osvježenja za publiku ne bi do kraja bio moguć da sve zajedno nije popratila – Medea, sve poznatija i priznatija vinarija iz Vodnjana. Oni su posjetiteljima ponudili primjereno ohlađenu selekciju bijelih i crvenih vina koja se posebno lijepo “sljubljuju” s ljetom. Predvodila ih je malvazija, pa i kao brut pjenušac, popularan je bio i chardonnay te posebno rose – kupaža refoška, merlota i cabernet sauvignona.

A da je  Medea postala posebno popularna među sportskim kolektivima pokazali su prije nekoliko dana i – finski hokejaši! Oni su u pauzi treninga posjetili zanimljivu vodnjansku kušaonicu Medeje kako bi na sjever Europe ponijeli starst juga i istarske zemlje sačuvane u bocama Medejinih vina.