HNK RIJEKA I TARS partneri časte na Kukuljanovu

Druženje nogometaša, navijača i Tarsa započinje u 11 sati u Ludwigs pubu na Kukuljanovu

HNK Rijeka u novoj sezoni ima i novog pivskog partnera – Tars, pivo proizvedeno u Kaltenbergovoj pivovari na Kukuljanovu. Tome u čast organizirano je zajedničko druženje.


Svi su stoga pozvani danas, u utorak od 11 sati u Ludwig’s gastro pubu na Kukuljanovu gdje  uz pivske delicije i omiljeni Tars, čeka i izloženo Rabuzinovo sunce, pehar koji godinu dana kod sebe ima pobjednik hrvatskog nogometnog kupa. U 11,30 sati dolazi cijela momčad Rijeke i njezin stručni stožer koji će baš iz Ludwig’s puba krenuti na pripreme u Kranjsku goru. Do isteka zaliha svaki posjetitelj dobit će svoju limenku HNK Rijeka s originalnim potpisom jednog od igrača. Druženje s Rabuzinovim suncem i Tarsom nastavit će se i u večernjim satima.
Također na eventu će se te od 11 do 19 sati moći kupiti pretplatu za sljedeću sezonu 2019./2020. , a svi koji sutra to i učinite, dobivaju voucher u vrijednosti od 100 kuna koji se možete iskoristiti za kupovinu kartona s 24 Tars piva s oznakom HNK Rijeka što zahvaljujući voucheru ima cijeni od 90 kuna.