SUBMARINE – za osmijeh na dječjim licima

Nakon tri godine uspješne suradnje, ekipa iz Submarine Burgera pokrenula je novu dobrotvornu akciju kojom će još jednom podržati rad udruge CRVENI NOSOVI. Naime, dio sredstava od prodaje nove Superfood salate, koju je osmislila Lana Klingor Mihić, donirat će za redovne bolničke vizite klaunova doktora.

Na taj su način u Submarineu obilježili pet godina postojanja, tijekom kojih su od prvog restorana u Frankopanskoj 11 došli do pet restorana u Zagrebu, jednog u Rijeci i Beogradu te mnoštvo pop-up projekata.

S obzirom na to da smo puno napravili s prethodne tri akcije, zaključili smo kako je naša najbolja rođendanska odluka pokrenuti još jedno prikupljanje sredstava za osmijehe na dječjim licima u bolnicama. Hvala svim našim gostima što nas kontinuirano podržavaju kako bismo zajedno donijeli osmijehe najmlađima u vrijeme kad su im podrška i optimizam najpotrebniji“, rekao je Luka Jureško iz Submarinea.

Osim donacije u protekle tri godine od preko 90 tisuća kuna udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori, u dosadašnjem radu sakupljali su pelene za djecu tijekom izbjegličke krize, božićnim poklonima pokušali su razveseliti štićenike Doma za nezbrinutu djecu Grada Zagreba te kontinuirano podržavaju lokalne sportske klubove.

Submarine je svojom dosadašnjom podrškom Crvenim nosovima, kroz ove tri godine iza nas,  osigurao dolazak klaunovadoktora do više od 1500 djece u 14 bolnica u Hrvatskoj.


Zahvalni smo na svakoj novoj suradnji i vesele nas uvijek gurmanske poslastice koje izlaze iz Submarineove kuhinje
“, dodala je Nataša Vrhovec iz Crvenih nosova.

 

Nova ljetna ponuda

Ova posebna salata sadrži trakice junećeg ramsteka na miješanoj svježoj salati s Dashi dresingom, srednje kuhanim domaćim jajetom te komadićima sira Grana Padano.

Kao majci troje djece iznimna mi je čast sudjelovati u projektu koji pomaže djelovanju Crvenih nosova, a kao kuharici i pobjednici Celebrity MasterChefa jako me razveselila ova suradnja gdje sam kreirala vlastitu salatu za jedan od najvećih brandova kao što je Submarine”,kazala je Lana Klingor Mihić

Dodaje kako je pri kreiranju salate nastojala koristiti kvalitetne lokalne namirnice, kao što to čine i u Submarineu, dok posebnim Dashi dresingom daje svoj potpis čime jelo ima azijsko-japansku notu, a dodatkom srednje kuhanog jajeta dobiva se savršena kremoznost i balans svih okusa.

Podsjetimo, CRVENI NOSOVI klaunovi doktori je udruga koja već devetu godinu ostvaruje svoju misiju donošenja životne radosti ljudima koji su bolesni, nemoćni i pate, prvenstveno djeci na liječenju u bolnici. Uz bolesnu djecu, klaunovi doktori redovito posjećuju i uveseljavaju osobe starije životne dobi na stacionarnoj njezi (nepokretne i teško pokretne osobe) u domovima za starije i nemoćne.