JOURNAL.HR – Summer of Love party

Journal.hr Summer of Love party sinoć je okupio nekoliko stotina uzvanika koji su se, bez obzira na kišu koja je dio večeri pratila događaj, zabavljali u atriju Arheološkog muzeja.

Ljetni i zimski partyji portala Journal.hr vrlo su brzo postali ekskluzivno mjesto okupljanja brojnih prijatelja brenda, suradnika i poslovnih partnera, a iznimka nije bio ni ljetni party službenog naziva Summer od Love. Usprkos kiši, gosti su se zabavljali na tulumu sve do kasnih večernjih sati, a Journal.hr Summer of Love party, nastao u suradnji s agencijom Alert, poslužio je kao odlična uvertira u ljeto ispunjeno trenucima uživanja s dragim ljudima, u dobroj glazbi, ukusnim zalogajima te dobrom piću.

Mjesto radnje partyja, za kojeg se i ovog puta tradicionalno tražila pozivnica više, bio je atrij Arheološkog muzeja u Zagrebu. Svim okupljenima cijeli je prostor mamio uzdahe, a atmosferu su dodatno uljepšali i mladi glazbenici Matija Cvek, Nika Turković, Alen Đuras, Dino Jelusić, Antonela Đinđić i Bruna Oberan.

Mnogi partneri, klijenti, suradnici i kolege bili su rado viđeni gosti, a u odličnom glazbenom programu, gastronomskom iskustvu i brojnim sadržajima koji su dočekali goste, uživala su i poznata imena hrvatske društvene scene među kojima su bili Severina Kojić, Jelena Veljača, Marijana Batinić, Ljupka Gojić Mikić, Anita Dujić, Bojana Gregorić Vejzović, Ana Radišić, Marko Petrić, Korana Gvozdić, Ivan Šarić i brojni drugi.

Journal.hr Summer of Love party podržali su Mastercard® , Blanc, Beefeater, Stanić d.o.o. i Algida sladoledi, HP Hrvatska, Philips LatteGo, Toyota, Cockta, Jamnica i Vina Laguna.

Photo: Sarah Dombre, Ino Zeljak, Sanja Jagatić, Marija Laća, Petar Santini.