Tri nova ljetna Franck koktela

Godišnje se u Hrvatskoj popije čak 35 milijuna Franck Cappuccino napitaka. Prema istraživanju koje je Franck proveo prošle godine, prosječna obitelj najčešće kupuje više okusa, a konzumenti Franck Cappuccina su primarno mladi u dobi od 18 do 24 godine i u tom segmentu Franck je prvi izbor kod potrošača. Franck Cappuccino najčešće se konzumira tijekom druženja u kafiću ili kod kuće, među omiljenim je studentskim napitcima, te potrošače često asocira na opuštanje i desert.

Na europskome tržištu, u instant cappuccino kategoriji prevladava trend prema kojem retailbrendovi lansiraju sve više desertnih napitaka od kave (tzv. „dessert-style coffee“) koje potrošači percipiraju kao dobru zamjenu za desert, što je u skladu s Franckovom strategijom za ovu kategoriju.

Tri nova ljetna koktela koji su predstavljeni Moonlight Glimmer, Tropic Paradise i Summer Fling ovo će ljeto biti dostupni u više od 2000 kafića diljem Hrvatske, a lako ih je pripremiti i kod kuće. Recepti s uputama za pripremu dostupni su na www.franck.eu.

Koktelu Moonlight Glimmer baza jeFranck Cappuccino Vanilla Creams dodatkom mlijeka, džema od šumskog voća i kremastoglikera, Tropic Paradise sadrži Franck Cappuccino Kokos i Bijelu čokoladus dodatkom keksa, banana, bijelog ruma, mlijeka i likera od kave, dok se Summer Fling  spravlja od Franck Cappuccino Irish Creamau kombinaciji s oreo keksima i mlijekom.

Osim u Zagrebu tijekom ljeta Franck će organizirati Summer Ice Cappuccino partyi u ostalim gradovima: 4. srpnja u Beach baru Bamboo  u Zadru, 5. srpnja u Hotelu Jadran u Splitu te 26. srpnja u Beach baru Chupacabra u Fažani, sve s početkom u 15 sati.