DANI PIVA KARLOVAC – u potpuno novom ruhu

Dani piva Karlovac najveći su pivski festival u Hrvatskoj koji se tradicionalno održava potkraj ljeta u gradu poznatom kao grad na četiri rijeke, grad parkova, grad zvijezda, grad piva, grad susreta…

Ove godine Dani piva održavaju se posljednji vikend u kolovozu, od 30. kolovoza do 3. rujna. Dolaze u potpuno novom ruhu: uz posebno Festivalsko pivo koje će se proizvesti isključivo za tu priliku, bogatu gastro ponudu, besplatne koncerte na različitim glazbenim pozornicama te festivalski kamp smješten u neposrednoj blizini središta grada, na obali rijeke Korane koja još od razdoblja kada je prvi puta dokazana njena ljekovitost na svojim obalama okuplja naraštaje koji uživaju u blagodatima čiste rijeke. Karlovčani će kraj ljeta moći ispratiti u stilu sudjelujući na raznim aktivnostima organiziranima za sve uzraste. HEINEKEN Hrvatska svojim brendovima zadovoljava različite potrebe potrošača, te ih se stalno trudi pozitivno iznenađivati inovacijama – novim proizvodima, okusima, pakiranjima, atraktivnim promocijama.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac.  HEINEKEN Hrvatska sa svojim brendom Karlovačko generalni je sponzor Dana piva a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o programu manifestacije  te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj internet stranici https://www.danipiva.net/ te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.