STANCIJA MENEGHETTI vrhunska gastronomija za DA Maje Šuput

Stancija Meneghetti definitivno postaje najatraktivnije mjesto na kojem svoje sudbonosno da izriču najpoznatije predstavnice hrvatske estrade. Nakon što je to učinila Severina Vučković, potom i Franka Batelić, večeras, u subotu 11. svibnja učinit će i – Maja Šuput. Iako je osobno odradila bezbroj svadbi, svoju je nešto duže čekala. Ipak, stigla je i ona što je narodu i budućem suprugu Nenadu Tatarinovu poručila i – jumbo plakatima.

Meneghetti je pak jedan od najboljih i najzanimljivijih ugostiteljsko-poljoprivredno-hotelskih objekata u Hrvatskoj. Građen unutar dvadesetak godina u dvije faze, bio je oazom mnogih ljudi kojima je gastronomija na srcu. Danas je Meneghetti vlasnik jako dobre vinske marke, dok im maslinova ulja idu još i više, prema najvišim bodovnim skalama.

Meneghetti njeguje vrhunsku gastronomiju, autorsku kuhinju čiji su chefovi Danijela Pifar i Bojan Vuković. S obzirom da su u ovom objektu već godinama,  mogu se pohvaliti da su bili odabirom poprilično izbirljivih estradnih nepca Hrvatske. Naglasak dvojca Pifar-Vuković je na autohtonosti i sezonalnosti, no s obzirom da se nalazimo u jako dobrom dijelu godine ne treba sumnjati da će Maja Šuput i njezini gosti biti – oduševljeni.