FESTIVAL JAGODA I PJENUŠACA – najbolje iz svijeta pjenušavih vina

Poznavajući vrednote i blaga koje nam priroda zajedno s ljudskim radom daje, osmisli smo novu manifestaciju pod nazivom Festival Jagoda & Pjenušaca.

Eno-gastronomski festival je osmišljen spajajući sezonsko voće  s pjenušavim vinom kako bi na pravi način slavili proizvode koji su s našeg područja.

Manifestacija će se održati 11. i 12. svibnja u perivoju dvorca Erdödy s početkom u 12 sati. U subotu, 11.  svibnja u popodnevnim satima održati će se cover koncert te vinska radionica na temu pjenušavih vina s početkom u  18 sati koju će moderirati Ivo Kozarčanin. Na radionicu se možete prijaviti na e-mail info@tzgj.hr do 10. svibnja, a broj mjesta je ograničen.

U nedjelju, 12. svibnja,  u popodne će se okupit oko 50-tak Oldtimera iz Oldtimer kluba Samobor. Kroz oba dana moći ćete uživati u atraktivnom plesu na svili.

Na festivalu ćete moći kušati najbolje iz svijeta pjenušavih vina, pjenušaca: Ivančić, Jagunić, Kolarić, Korak, Kurtalj, Kunović, Režek, Tomac te Šember. Osim pjenušavih vina predstaviti će se Udruga Jagodni prsten iz Zagrebačke županije s nekoliko proizvođača jagoda. Moći ćete kušati i slastice od jagoda.

S toga Vas pozivamo da dođete na ovaj Festivalu zajedno s prijateljima osjetiti savršenu kombinaciju  jagoda i pjenušaca. Očekuje Vas mnoge zanimljivosti.