KABOLA u filmskom hitu “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”

Lokaliteti poznate istarske vinarije Kabola iz Momjana kraj Buja, bili su  nova destinacija za snimanje  scena akcijske triler-komedije “The Hitman’s Bodyguard 2”, odnosno “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, u režiji Patricka Hughesa!

Holivudske glumačke  zvijezde, Salma Hayek,  Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, snimile su scene za  nastavak filmske uspješnice iz 2017. godine na prekrasnim lokalitetima poznate vinarije Kabola.

Snimanje se odvijalo 15. travnja, a snimljene su dnevne i noćne scene na nekoliko lokaliteta oko prepoznatljive kamene stancije  koja plijeni poglede od samog ulaza, pa do panoramskog pogleda koji seže s jedna strane do Jadranskog mora, a s druge strane do Alpa i Dolomita.

„Iznimno smo sretni što je baš lokacija vinarije Kabola odabrana za snimanje filma “TheHitman’s Wife’s Bodyguard, svaki detalj lokaliteta pomno sam osmišljavao godinama i kada vidim da je ta ljepota prepoznata od strane  profesionalaca svjetske  razine,  znam da je sav taj trud imao smisla. Ovo je za mene veliko priznanje „  istaknuo je Marino Markežić.