EKSKLUZIVNO OBNOVLJENI BOŠKINAC NOVALJA prve fotografije na Cvjetnicu

 


Renoviranje Boškinca hotela i vrhunskog restorana u Novalji je – učinjeno! Simbolično, virtualno predstavljanje dogodilo se upravo na blagdan Cvjetnicu čime se možda željelo poručiti kako Boškinac ulazi u svoj “veliki tjedan” period koji će ga postaviti na prvo mjesto najznačajnijih hrvatskih gastronomskih hramova, kako je naporosto “uskrsnuo” u novoj dimenziji.

Stilski, dogodio se značajni zaokret u odnosu na prethodni izgled, Boškinac je dobio apsolutno moderni dizajn, ali s itekako izraženim retro elementima.

Ono što će se pak događati u kuhinji novog Boškinca sluti na – permanentni spektakl. Chef  Boškinca Matija Bregeš  je svoj, za sada, “final touch”  odradio u restoranu Geranium Kopenhagen. Ne treba ni isticati kako taj restoran ima tri Michelinove zvjezdice te kako je neslužbeno proglašen najprogresivnijim na svijetu. Formalno i službeno jeste na listi Top20 globalno najutjecajnijih restorana!

Sudeći prema prvi impresijama Boškinac bi za vrlo kratko vrijeme mogao postati najboljim hrvatskim restoranom, Michelin za 2020. više sasvim sigurno nije upitan. Ipak, za prve prave impresije treba sačekati 7. svibnja kad je predviđena gala večera svečanog otvorenja. Spektakl zajamčen!