CHEF’S TABLE HOTELA PARK – iskustvo namijenjeno istinskim hedonistima

Pretražili smo za Vas hotele sa najboljom interakcijom, kada je u pitanju gastro ponuda. Naišli smo na par sjajnih koncepata, ovo je zasigurno jedan od njih.

  1. godine, hotel Park u Splitu, otvorio je vrata u potpuno novom izdanju, pa su mještani i gosti mogli ponovno uživati ​​u njegovu  starom šarmu i bogatoj gastronomskoj ponudi. Od samog početka, hotelski restoran je prepoznatljiva kulinarska destinacija koja njeguje autentičnu domaću kuhinju i nudi tradicionalna jela pripremljena na moderan način.

“Chef’s table  iskustvo je namijenjeno da gosti u pratnji našeg kuhara  idu na lokalnu ribarnicu i zelene tržnice te od bogatog izbora svježih namirnica izabiru upravo one koje će postati njihov ukusan obrok.

Tijekom šetnje, naš kuhar razgovara s našim dragim gostima, zadovoljava njihove potrebe i ukuse, a na temelju koje smišlja kreacije, nakon čega slijedi povratak u hotel , te ovisno o željama gostiju, priprema ručak ili večeru, a gosti dalje mogu uživati ​​u razgledavanje starog grada.”

Chef`s stol iskustvo temelji se isključivo na hrani i izlaganje hrane i namjenjena je  za one goste, hedoniste – zaljubljenike u hranu,  koji su došli uživati ​​ jednom u životu u spoju gastronomije i vina.

Jednom kada gosti su se vratili u hotel, oni mogu sudjelovati u pripremi obroka ili mogu promatrati pripremu samog jela sjedeći u prostoru  ” chefova stola ” , koji je odjeljen od kuhinje samo staklenim vizirom. Mogućnost sudjelovanja u svemu je zaista divno, ali, naravno, ovisi prvenstveno o željama gostiju.

Park nudi autentičnu dalmatinsku kuhinju kako bi upoznali goste s kvalitetom  hrane. Važno je da namirnice nisu tretirane mnogo, kako ne bi izgubila  svoju kvalitetu. Moraju biti svježe iz mora i organskog uzgoja. Dakle, izvorni sastojci u regiji, svježa riba, maslinovo ulje, začini, češnjak, ružmarin, kadulja, povrća i voće iz organskog uzgoja, suhe smokve … “Mi sušimo i dimimo ribu, divljač i meso, mi pravimo  džemove, slastice i kruh “, kaže kuhar koji pronalazi svakodnevnu inspiraciju u kuhinji svoje bake koja je uvijek koristila lokalne sastojke i kako bi ostvarila  paletu okusa koji su zadivljujući.