KONCERT ZA PAMĆENJE Zvonko Bogdan u Johann Francku

U petak 8. ožujka 2019. veliki umjetnik, autor i pjevač Zvonko Bogdan održao je koncert u Zagrebu, u divnoj atmosferi kavane Johann Franck, uz pjesmu uživalo se i u odličnim vinima Vinarije Zvonko Bogdan.

Organizator koncerta Miva galerija vina i Vinarija Zvonko Bogdan, ponosni su na koncert ovog velikog umjetnika, a legendarni pjevač i njegovi tamburaši pobrinuli su se za nezaboravnu atmosferu svih prisutnih. Uživalo se uz bezvremenske hitove, Govori se da me varaš, Ej salaši na sjeveru Bačke, Kraj jezera, Osam tamburašas Petrovaradina, Ova pisma refren nema i mnoge druge, a postignuta sinergija publike i pjevača bila je uistinu posebna, kao i veličanstvena energija Zvonka Bogdana koji je pjevao puna dva sata.  Zvonko Bogdan iskreno se zahvalio publici kojoj je užitak bilo pjevati, a posebno ženama kojih je u publici bilo mnoštvo te je ovo bila idealna prilika za proslaviti Dan žena. Svi prisutni imali su priliku kušati i uživati u vinima Vinarije Zvonko Bogdan. Tako su se u ponudi Johann Franck kavane našla odlična i svjetski nagrađivana vina, 8 tamburaša, Cuvée Život teče, Sauvignon Blanc, Cuvée No.1.

Uživalo se uz bezvremenske hitove, Govori se da me varaš, Ej salaši na sjeveru Bačke…

 

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pjevača, čija su umjetnost i ime sinonim za vrhunski doživljaj, a upravo vrhunski doživljaj pretočen je i u cijelu priču oko vina Zvonko Bogdan;  Icon Campana Rubinus,  Icon Campana Albus, 8 tamburaša, Sauvignon Blanc, Pinot Blanc, Rose,Chardonnay, Cuvee Život teče, Cuvee No.1,   koja možete naći u ponudi Miva galerije vina.

 

Foto: Mirko Janković