Jimmy Carr: Laughs Funny – Netflixova zvijezda osvaja Zagreb, Beograd, Sarajevo, Skopje i Ljubljanu!

Jimmy izgovara šale, šale su kao magneti. Šale privlače ljude, ali mogu ih i odbiti. Neke ljude odbija Jimmyjeva mračna vrsta komedije. Ovaj show nije za njih…

Aquarius Records s ponosom najavljuje veliku regionalnu turneju jednog od najtraženijih stand-up komičara današnjice – Jimmyja Carra koji svoj novi show “Jimmy Carr: Laughs Funny” dovodi u Zagreb, Skopje, Ljubljanu, Beograd i Sarajevo!

Netflixova zvijezda nakog dvije godinevvraća se na mjesto zločina u zagrebačku Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskogvcgdje je prošli put rasprodao ulaznice za dva showa u jednom danu, u utorak 26. studenog ove godine. Nakon Zagreba na redu je Bosanski kulturni centar u Sarajevu u srijedu 27. studenog, Makedonska filharmonija u Skopju u petak 29. studenog, beogradska MTS Dvorana u subotu 30. studenog i Cankarjev dom u Ljubljani u subotu 1. ožujka 2025. godine.

Carr je svoju popularnost diljem svijeta produbio s čak četiri Netflix specijala, a ujedno je bio i prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom, što su mu uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Showa, The Late, Late Showa i Late Night s Conanom O’Brienom.

Britanski The Guardian Carra je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, a to je prepoznala i publika te je njegovu posljednju turneju “Terribly Funny”, u sklopu koje je održao i rasprodane showove u Zagrebu i Beogradu, pogledalo više od 1.2 milijuna ljudi u čak 45 država i time je postao komičar s najvećom internacionalnom turnejom u povijesti.

U Zagreb, Beograd, Skopje, Sarajevo i Ljubljanu, Jimmy Carr dolazi sa svojim najnovijim materijalom “Laughs Funny”, sastavljenim od 100 % novog i nikad objavljenog materijala.

Ulaznice za show ‘Jimmy Carr: Laughs Funny’ u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog potražite na Entrio.hr. Show je predviđen za publiku stariju od šesnaest godina i traje 90 minuta bez pauze te će u svakom gradu biti izveden u potpunosti na engleskom jeziku bez prijevoda.

Aquarius Records u Hrvatsku i regiju je do sada, uz Jimmyja Carra, doveo neka od najblistavijih imena stand-upa današnjice poput Daniela Slossa, Dylana Morana, Eddiea Izzarda, Kaia Humphriesa te je najrecentnije publici predstavio jednu od najtraženijih turneja današnjice – “Horizons – A 21st Century Odyssey”,  rock zvijezde znanosti  profesora Briana Coxa.

ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/jimmy-carr-laughs-funny-zagreb-18928