Najslađi festival koji budi sva osjetila

Mala primorska mjesta sama po sebi odišu šarmom, imaju posebnu draž. Takvo je i naše Selce, smješteno na Rivijeri Crikvenica. A kada se tom prirodnom šarmu doda zanimljiva manifestacija, svjedočite dobitnoj kombinaciji. Naime, Selce će 18. i 19. svibnja biti domaćin jednog od najslađih festivala –  14. Festivala jagoda.

Festival je to koji budi sva vaša osjetila!

Dvodnevna manifestacija, osmišljena da privuče sve generacije, zadovoljit će najzahtjevnija nepca, okusne pupoljke i glazbene kriterije – sve to na trgu uz samo more.

Cijeli vikend će sve biti u znaku tog slatkog voća, tako da se nemojte iznenaditi što će se Selcem širiti opojni miris jagoda gdje god se zateknete.

Program ovogodišnjeg Festivala jagoda oba dana započinje u 10:00 sati prodajnom izložbom jagoda, slastica, proizvoda od jagoda i suvenira te dječjim programom. U duhu ovogodišnjeg Eurosonga učenici OŠ Zvonka Cara – Područna škola Selce rasplesat će nas poznatom melodijom Rim Tim Tagi Dim – vjerujemo da biste se htjeli pridružiti!

Očekuju vas razna kreativna i ukusna pića od mnogima omiljenoga voća. Bola od jagoda s acetom balsamicom i crnim paprom, strawberry gin tonic, rakija od jagoda, lokalna vina… samo su dio naših aduta.

Da još nabrajamo ili već spremate stvari za naš slatki festival? Sve će biti popraćeno glazbeno-zabavnim programom za djecu i odrasle, a posebno nas veseli činjenica da će u subotu, 18. svibnja, od 20:00 sati sve prisutne rasplesati i raspjevati popularna Zsa Zsa.