Savršena destinacija za team building i opuštanje u srcu Like

U srcu netaknute Like, svega sat i pol vožnje od Zagreba ili Rijeke, nalazi se Janja Gora – pravo otkriće za sve koji traže idealno mjesto za team building, proslave ili jednostavno bijeg od svakodnevice. Ovo jedinstveno imanje nudi bogat izbor aktivnosti koje će zadovoljiti i najzahtjevnije posjetitelje, pružajući savršenu ravnotežu između aktivnog odmora i relaksacije.

Posjetitelji Janje Gore mogu birati između raznolikih programa prilagođenih različitim interesima i potrebama. Za one željne adrenalina tu su avanture poput quad safarija, paintballa, streličarstva i bacanja sjekira. Sve aktivnosti odvijaju se pod stručnim vodstvom, osiguravajući sigurnost i nezaboravne trenutke u prirodi.

Za timove koji preferiraju manje zahtjevne, ali jednako uzbudljive aktivnosti, Janja Gora nudi odbojku, badminton, povlačenje konopa te ljudski stolni nogomet. Ovakvi programi dizajnirani su da potiču timski duh i zdravu konkurenciju, dok ujedno pružaju mnogo zabave i smijeha.

Ne treba zanemariti ni one kreativne duše koje će pronaći svoje mjesto u slikarskim, keramičarskim ili gastronomskim radionicama.

Posebna poslastica je škola kuhanja koju vodi Marin Rendić, renomirani hrvatski chef čiji je restoran Bistro Apetit poznat i prepoznat u stručnim gastronomskim krugovima.

Svi oni koji su u potrazi za kreativnim bijegom od svakodnevnog stresa, Janja Gora nudi i posebno osmišljene radionice za umjetničke duše. Slikarska radionica u Three Little Birds Art Studio pod vodstvom akademske slikarice Branke Riđički pruža priliku za izražavanje kroz boje i platno. Studio, smješten u adaptiranoj staroj staji, odiše posebnom atmosferom koja inspirira svakog posjetitelja.