Lemongarden i Konoba Kala novi članovi JRE obitelji!

U četvrtak 7.3.2024. u restoranu Dubravkin put održao se prvi ovogodišnji Press event udruge restorana JRE-Hrvatska!

Jutarnje druženje u restoranu Dubravkin put bilo je prožeto proizvodima malih proizvođača i partnera udruge JRE-Hrvatska, dok su se JRE chefovi pobrinuli i kreirali zalogaje pripremljene od namirnica partnera.

Press event, udruga JRE-Hrvatska već se tradicionalno održava početkom godine, svaki put na novoj lokaciji, odnosno u JRE restoranu koji je domaćin eventa.

 

Službeno je predstavljeno novo izdanje vodiča JRE-Hrvatska, koje možete naći u svim JRE-HR restoranima ili online na službenoj stranici udruge jre.eu.

Vodič je kreiran kao gastronomska karta, koju imate prilikom putovanje te istražujete sve o restoranima koji se u Vašoj blizini nalaze.

Posjećujući JRE restorane možete sudjelovati i u nagradnoj igri te osvojiti gastronomsko iskustvo za dvoje u jednom od 15 JRE-HR restorana.

Više o nagradnoj igri saznajte njihovoj web stranici ili u vodiču!

Velika vijest udruge JRE je da od ove godine imaju 15 restorana članova a dva su nova restorana upravo ušla u udrugu: oba dva dolaze sa otoka Brača a oni su: Konoba Kala i Lemongarden!

Udruga je najavila i niz projekata a tokom godine organiziraju više od 20 projekata i masterclasseva.

Tokom godina razvili su i svoja 3 proizvoda sa partnerima udruge a to su JRE Chiavalon maslinovo ulje, JRE Malvazija Kozlović te JRE Old pilots vodka!

U nastavku odnosimo popis restorana koji su članovi udruge JRE-Hrvatska u 2024. Godini:

 1. DUBRAVKIN PUT
 2. KORAK
 3. MONTE
 4. SAN ROCCO
 5. BADI
 6. NAVIS
 7. ZIJAVICA
 8. PLAVIPODRUM
 9. BOŠKINAC
 10. FOŠA
 11. KONOBA PELEGRINI
 12. KONOBA BOBA
 13. LEMONGARDEN
 14. KONOBA KALA
 15. LEŠIĆ DIMITRI