Nagrađivani restoran Spinnaker otvara svoja vrata za sezonu i najavljuje novitete u ponudi

 Na Dan žena Valamarov fine dining restoran omogućit će posjetiteljima animaciju djece u Valamar Diamant hotelu dok roditelji uživaju na večeri

 Valamarov fine dining restoran, porečki Spinnaker, nakon kratke pauze tijekom zimskih mjeseci, otvara svoja vrata na Dan žena, u petak 8. ožujka. Tom je prilikom vrhunski tim ovog restorana pripremio posebnu ponudu za sve posjetitelje.

Ponuda na Dan žena uključuje večeru od četiri slijeda za 60 eura po osobi te dodatnu pogodnost za sve obitelji s djecom starosti od četiri do 12 godina – organiziranu animaciju djece u omiljenom Maro klubu u Valamar Diamant hotelu dok su roditelji na večeri u restoranu Spinnaker. Kako bi dodatno olakšali organizaciju i pomogli s parkingom automobila, Valamar je osigurao prijevoz za roditelje iz hotela Diamant do restorana Spinnaker, i obrnuto. Organizirana animacija djece bit će dio ponude restorana Spinnaker i u predsezoni.

Nakon što je prošle godine Spinnaker sezonu dočekao u novom ruhu, s osvježenim interijerom, ove godine Valamar najavljuje nastavak uređenja prekrasne terase restorana smještene na porečkoj rivi.

 

Prošla godina bila je ispunjena uzbudljivim događanjima i jedinstvenim kulinarskim doživljajima, uključujući gostovanja renomiranih chefova i brojne pohvale. Sada se nakon kratkog zasluženog odmora vraćamo u restoran spremni za novu sezonu u kojoj nas očekuju mnoga iznenađenja, od prilagodbe degustacijskog jelovnika sezonskim namirnicama do novih gostovanja svjetski poznatih chefova u sklopu Spinnaker Gourmet Stagea”, istaknuo je Zoran Gregorović, voditelj Spinnaker restorana.

 

Valamar godinama ulaže u hrvatsku gastronomiju, a uz organizaciju i sponzorstvo događanja, kao što su Spinnaker Gourmet Stage i Tunalicious Street Food Festival, kompanija je ostvarila dugoročnu suradnju sa svjetski poznatom talijanskom gastro obitelji Cerea s kojom su otvorili restoran Miramare by Fratelli Cerea u Isabella Valamar Collection Island Resortu na otoku Sveti Nikola kraj Poreča.

 

Rezervaciju za večeru povodom Dana žena je moguće napraviti pozivom na broj 099 483 9560.