VINSKA FACA POSLIJE PLACA SE VRAĆA!

Nakon nevjerojatne prošlogodišnje atmosfere, vraćamo se s novim vinskim avanturama i intrigantnim gostima koji će obogatiti našu subotnju ŠPICU!

Ovaj put, u našem urbanom vinskom konceptu na adresi Vlaška 7, imamo čast ugostiti tri izuzetne vinarije i jednog posebnog gosta, koji će vas oduševiti svojim pričama i, naravno, vrhunskim proizvodima.

VINA RADOVAN- Vinarija Radovan ima bogatu tradiciju koja seže u 1994. godinu. Njihova malvazija osvojila je zlatnu medalju na Vinistri 1998. Vinarija nudi šest sorti vina, uključujući malvaziju, cabernet sauvignon i chardonnay.

VINARIJA VISLANDER – Vislander vina odišu karakterom i autentičnošću, noseći sa sobom priču o tradiciji i strasti prema vinogradarstvu. Njihovi vinogradi smješteni su na položajima Milna, Tihobraće i Dračevo poje, a uzgajaju se lokalne sorte plavac mali i vugava.

VINARIJA TRIVANOVIĆ- Vinarija Trivanović smještena je u Srbiji, u Sremskoj regiji, s vinogradima na sunčanim padinama Fruške gore. Njihova tradicija traje više od 55 godina, a proizvode vrhunska vina poput Optimusa, Pinot Grigio, Sauvignon Blanca i drugih.

OPG TRUSIĆ – OPG Trusić donosi raznovrsne suhomesnate proizvode vrhunske kvalitete.

Dođite i pridružite nam se ovu subotu na nezaboravnom druženju s vinskim facama i vrhunskim proizvodima!

Vidimo se!