Istrian getaway – odaberite svoj “nezaboravni trenutak”

Drevno obiteljsko imanje, slijedeći najstrože kriterije restauracije, 2004. godine obitelj Fernetich pretvorila je  u ekskluzivni turistički kompleks opskrbljen komforom i svim potrebnim sadržajima koje iziskuju moderni europski hoteli vrhunske kategorije.

Originalne stare grede, detalji u kamenu i kovanom željezu prizivaju ovdašnju tradiciju i usko su vezani za teritorij i za ovo imanje, dok je restoran San Rocco dio  najpoznatijih svjetskih gastronomskih vodiča i udruga,  te je  dugogodišnja nezaobilazna točka za sve ljubitelje gastronomije.

Istra je  savršena za kratki bijeg i na vama je tek da odaberete u kojem ćete paketu uživati.

San Rocco paketi dostupni su na poveznici: Istrian getaway

 

Istrian getaway

Piće dobrodošlice uz kreativne zalogaje. Rani check-in, kasni check-out, ovisno o raspoloživosti. Dva noćenja s doručkom za dvije osobe. Večera od 6 slijeda za dvije osobe u restoranu San Rocco. Istarska večera u „Konobi Primizia“. Besplatni upgrade u višu kategoriju sobe, ovisno o raspoloživosti. Unutarni i vanjski bazen. Finska sauna. Wellness. Wi-Fi pristup. Besplatan parking.

 

Romantic getaway

Rani check-in, kasni check-out, ovisno o raspoloživosti. Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe. Boca pjenušca u sobi uz slatko iznenađenje. Večera od 6 slijeda za dvije osobe. Dvije „relax masaže“. Besplatni upgrade u višu kategoriju sobe, ovisno o raspoloživosti. Ekskluzivno korištenje wellnesa – 1 sat (finska sauna, unutarnji bazen). Wi-Fi pristup. Besplatan parking.

 

Mala škola kuhanja San Rocco…

više osoba

Otkrijte istarsku kuhinju zajedno s  kuharima San Rocca: domaće tjestenine i druge jednostavne i ukusne istarske recepte, nevjerojatne umake, meso i slastice od samo svježih namirnica. Ovdje ćete s velikim zadovoljstvom i užitkom naučiti umjetnost jednostavnosti autentičnih okusa, stvarajući nezaboravna jela i sljubljivanja s jedinstvenim vinima i maslinovim uljem.